copyright Denisa Antonia

Clarvăzătoarea Denisa Antonia m-a scăpat de viciul de a umbla după femeile altora

Mă numesc Cosmin. Iar marea mea pasiune, ați ghicit, sunt femeile. Dar nu oricare, ci cele căsătorite și frumoase, neglijate de soții lor (se găsesc pe toate drumurile, din fericire). Ele sunt ținta mea!
Pot să declar așadar, că este un viciu, nu? Unul păgubos, la urma urmei deoarece cheltui mulți bani și consum efort și imaginație pentru a le avea. În fine, reușesc într-o proporție zdrobitoare aș zice, de peste 90% din cazuri. De aceea, nu mă pot opri niciodată. Este ca un drog.
Femeile altora exercită pentru mine o atracție uriașă. Le doresc și nu am liniște până ce nu le am și le cuceresc. Este, de obicei, o luptă de uzură, ciudată, pentru că aceste persoane se simt în general extrem de complexate și frustrate, sunt capricioase și au mii de toane. Dacă nu ești răbdător cu ele, riști să le pierzi pe drum.
Eu însă, am o tactică de invidiat și știu să le seduc în așa fel încât să-mi cadă în plasă cu ușurință. Pentru că ele îmi cedează relativ repede, sunt slabe iar ceea ce vă vorbeam, carapacea, arma lor cu care ar vrea să impresioneze nu este de fapt decât o biată cojiță care se poate rupe la prima atingere. Nu-i diavolul chiar atât de negru pe cât ni-l închipuim!
Nu vreau să vă povestesc aici despre zeci de soții abandonate de soții lor care mi-au căzut în mâini, ci voi insista doar asupra celor care m-au impresionat și mi-au lăsat în minte o amintire vie, de neșters.

Pentru soții lor, ele nu erau pe primul plan. Și asta din nenumărate motive: carieră, amante, alcool, pasiuni ascunse etc. Lipsa lor de interes față de ele ar putea să le înnebunească, dacă n-ar fi la un moment dat bărbați ca mine, dornici de a intra repede în joc și de a le face pe plac. Și ce multe nevoi au!!! Cineva trebuie să se ocupe și de aceste femei, nu credeți?
Imediat, îmi pun la punct strategia când realizez cu cine am de-a face și acționez. Acestor femei le plac tipii ca mine, cu o fire aventurieră. Ard de curiozitate să mă cunoască și să mă guste. Sunt sentimentale și le place să fie privite cu admirație, să li se acorde o atenție specială, chiar sporită, și asta pentru că soții lor, nu știu de ce, le ignoră. Este dezarmant pentru ele, credeți-mă. Multe consideră (și pe bună dreptate) că trece tinerețea pe lângă ele și în acest mod, se ofilesc înainte de vreme. Pentru mine, este ca și cum aș porni pe un câmp de luptă și aș pune în mișcare tot arsenalul de arme de care dispun la un moment.
Daniela, o brunetă focoasă, care poartă ochelari și afișează un aer interesant, de intelectuală fină, este o bună prietenă de-a surorii mele. Femeie căsătorită, așezată la casa sa, cu două fetițe și un soț model. O splendoare, dar aparent de neatins, cumva distantă în discuții, atentă la tonuri și la detalii, extrem de calculată.

copyright Denisa Antonia

copyright Denisa Antonia

Mia, surioara mea, care îmi știe bine apucăturile și pasiunea mea pentru femei căsătorite, m-a avertizat în repetate rânduri să nu fac ceva să-i stric căsnicia prietenei sale cea mai bună. “Te știu eu când te ambalezi cum faci!” m-a amenințat ea. De ce a avut această reacție explozivă? Când a vizitat-o Daniela, am privit-o într-un mod foarte ciudat, iar Mia a înțeles imediat despre ce era vorba. S-a temut…
Am asigurat-o însă că nu voi face niciun pas necugetat, mai ales că era vorba tocmai de prietena sa cea mai bună. M-am ținut de cuvânt, credeți? Nici pomeneală! Din ochii săi am înțeles (si nu mă puteam gândi s-o ratez) că Daniela era gata să-mi cedeze și să-mi ofere toată iubirea sa nețărmuită. Era ca o victimă care îmi cerea ajutorul! O priveam cu insistență însă atent, având în vedere amenințarea Miei.
Norocul mi-a surâs când am aflat că Daniela a fost spitalizată. A fost diagnosticată cu cancer la sân. Femeia, normal, a intrat în panică. Iar soțul său, în loc să-i stea aproape, a abandonat-o definitiv. Știam asta de la sora mea, care mă informa și comenta situația dramatică din căsnicia celei mai bune prietene a sa cu mine. Într-o zi, a venit și clipa în care am putut să intru și eu în scenă. Mia mi-a zis:
– Te rog, du-te tu la spital la Daniela și du-i niște mâncare. Uite, eu nu pot, sunt foarte ocupată cu niște cursuri. Știi doar că soțul ei este un nenorocit și nu vrea s-o mai vadă!!
– Sigur, nicio problemă.
Am sărit în ajutorul Danielei, este adevărat, însă inima mea se gândea deja la ea ca la o victimă sigură. Și nu m-am înșelat. Când m-a văzut acolo, de pe patul de spital, i-au dat lacrimile. Era profund sensibilizată și mi-a căzut în brațe. Doamnele din salon au crezut că eram soțul ei… Ofta. Era decepționată de ce trăia cu bărbatul care, zicea ea, își “bătea joc de sentimentele sale”. Biata femeie! Drăguță foc și teribil de neajutorată.
– Cu mine, poți să ai orice, i-am declarat optimist. Dacă ai nevoie de mine, oricând, nu pregeta și cheamă-mă.
– Mulțumesc din suflet, Cosmin.
Inevitabilul s-a produs. Daniela a fost răscolită adânc de gesturile mele (căci am intensificat de-atunci vizitele la spital, presărate cu mici atenții) au făcut-o să se îndrăgostească de mine. Cu ea, nu am avut scrupule și am profitat imens, după ce a ieșit din spital, spre marea disperare a surorii mele, care a aflat de legătura noastră.
– Ce-ai făcut? mi-a strigat ea. O nenorocești!!!
– Poate, i-am replicat eu cu un zâmbet ironic, dar acum, crede-mă, de asta are nevoie mai mult decât de orice. Te-ai pus o clipă în locul său?
– Nu.
– Încearcă, fă un minim efort… Și de altfel, Daniela ți-a spus ceva de rău despre mine?
– Doamne ferește, nu!! Atât ar mai trebui! N-are niciun rost să-mi amăgești prietena, s-a răstit ea la mine. Ai s-o abandonezi și tu, așa cum ai făcut și cu altele.
– Nu, cu ea nu voi proceda așa.
– Și cine te crede? Cine? Ești orgolios și rău, egoist. Nu te gândești decât la plăcerea ta.
Atunci mi-am ieșit din fire:
– Daniela mă iubește, vrea să rămânem împreună.
– Cosmin, dar are doi copii. Ce-o să faci cu ei?! Îi crești tu? Le vei deveni tată?
– Hm, nu știu, voi vedea…
Apărătorul din oficiu al Danielei, adică surioara mea, m-a pus efectiv la zid și m-a acuzat de ce este mai rău. Am lăsat-o să termine tot ce avea de spus și să-și descarce sufletul pe mine. Era numai venin. Și de ce, mă rog? Pentru că o iubeam pe cea mai bună prietenă a sa, o femeie tânără și frumoasă, însă decepționată total de căsnicia sa. Greșeam? Poate. Dar în același timp, în sufletul său îi aduceam, hai să recunoaștem, o anume alinare de care avea neapărat nevoie și speranțe.
În pofida amenințărilor și certurilor cu sora mea, am continuat să mă văd din ce în ce mai des cu Daniela. În plus, aceasta se comporta de cele mai multe ori irațional, recunosc. Luată de val și cu aerul că nu-i mai păsa de nimic, mă lua de mână și ne plimbam așa pe străzi, ca doi tineri îndrăgostiți, ne sărutam ostentativ în fața Miei sau a părinților mei, fără jenă, ca și cum am fi fost siguri pe iubirea noastră sinceră și fără limite.
Desigur, nu s-a limitat totul la Daniela, în ceea ce mă privește. În paralel, am început idile cu alte două femei părăsite formal de soții lor, Teodora (o blondă frumoasă de pică) și Marlis (o brunetă cu ochii verzi, dornică de erotism și ultra pofticioasă, o bunăciune de femeie, fierbinte la maxim, rafinată, ca o păpușă). Oare ce-or fi avut în cap bărbații lor?
Am aflat că soțul lui Marlis, un fost sportiv de performanță, îți petrecea timpul tocmai cu mama soției sale (ce ironie!) și că ea știa și că l-a încurajat să continue. Stupid! Mi s-a părut nedemn însă pentru mama ei, o femeie cu pretenții, destinsă, vecină cu noi. Iar drept consecință, pentru că-mi plăcea doamna și am aflat despre generozitatea sa înnăscută, m-am gândit să profit și eu de farmecele sale (firește, sub îndrumarea și cu acordul fiicei sale care, în acest mod, dorea să se răzbune pe ea). Am intrat în acest joc periculos…
Mai bine nu o făceam! De ce? pentru că am avut multe de suferit. Știți cum stă treaba, ulciorul nu merge de multe ori la apă. Soțul femeii, un tip orgolios și viclean, nu știu cum însă a aflat că-i dădeam târcoale soției sale neastâmpărate și că râvneam la trupul său. De gura lumii (sau poate doar pentru a-și impresiona consoarta, habar n-am), a avut un acces de furie. S-a simțit rănit în orgoliul său de soț afectat de un rival și m-a oprit pe stradă.
Eram de braț cu Daniela (care nu știa despre ce este vorba). Tipul, brutal, mi-a adresat injurii și a dat să mă lovească, m-am eschivat norocos și cu abilitate, însă pumnul său a atins-o pe iubita mea.Oh, am luat foc!
– De ce te iei de soția mea? a urlat el ca un adevărat nebun. }ine-ți doamnă soțul acasă!!! Sau nu știi cum???
Daniela înlemnise. Tremura toată. Era cuibărită la pieptul meu. Și ca ghinionul să fie complet pentru mine, ca din senin și-a făcut apariția și soțul său. Era uimit să o vadă pe partenera sa de viață lângă mine și pe un alt bărbat care o acuza de ce-i mai rău și trăgea ca un necioplit de ea. Absurdul situației l-a enervat și a sărit, disperat, în apărarea Danielei, deoarece vedea clar că se afla în pericol.
– Îl cunoști pe ăsta? a întrebat-o privitor la mine.
– Este amantul meu, dragule.
– Iar ăsta, cine este, mă rog?
– Nu știu!
– Ce-ai domnule cu nevastă-mea? s-a răstit atunci el, năpustindu-se cu pumnii la agresorul iubitei mele. Las-o în pace! Ce te iei de lume pe stradă, fără niciun rost?!!
– Am crezut…
– Taci! Du-te acasă! Acum, acum să te duci…
Încurcat și pentru că nu mai pricepea nimic , omul și-a luat tălpășița, înjurând și mormăind cuvinte de neînțeles. Era confuz de-a dreptul. După ce l-am văzut depărtându-se la o distanță apreciabilă, m-am întreținut câteva minute cu soțul Danielei. Nu părea afectat de faptul că mă aflam de braț cu soția sa. Ba chiar mi-a lăsat senzația că în acest mod, frumoasa sa parteneră avea o dulce preocupare, care îi lăsa toată posibilitatea de mișcare. Din ochi, părea că-mi mulțumește.
Și deodată, ne-a lăsat baltă și-a dispărut, după ce a primit un telefon suspect. Graba lui ne-a lăsat mască. Dar Daniela surâdea. S-a cuibărit și mai tare la pieptul meu și mi-a zis pe un ton suav:
– Vezi, așa-i el, te lasă în plata Domnului. Nu se sinchisește de mine!! Îi sunt indiferentă. Acum, mă înțelegi?
– Perfect, draga mea. Și crede-mă, ai mare dreptate.

 

 

Cosmin, Roma

Am scăpat de acest viciu de a umbla ca un nebun după femeile altora graţie ritualurilor pe care mi le-a făcut clarvăzătoarea Denisa Antonia. Mulţumesc mult pentru acest ajutor imens, fără de care aş fi în continuare un bărbat afemeiat.

 

Contact : 0768.155.210

Vizitaţi şi siteul meu  http://antonia-denisa.eu/

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoareclub.ro

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoareclub.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoareledinromania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoareledinromania.ro

(Visited 46 time, 1 visit today)

Lasă un comentariu

Hide