mariela778 clarvazatoarea Mariela

Clarvăzătoarea Mariela, clarvăzătoarea vedetelor și oamenilor politici, pregătește un mare congres la noi

Clarvăzătoarea Mariela, care a participat la toate congresele din țară și este unanim recunoscută pentru harul ei, tocmai s-a întors dintr-un turneu inițiatic de magie pentru pregătirea sărbătorii de  Sânziene efectuat în Rusia, Spania, Marea Britanie. De acolo a adus lcori speciale și plante necesare în ritualurile de vrăjitorie. Pa 24 iunie, va efectua un congres în România.

Mariela Kanal D
copyright Mariela

Doamna Mariela a fost singura reprezentantă a vrăjitoarelor din România și ritualurile de magie, făcute alături de mari experte în magie, au avut un mare succes iar clienții au rămas extrem de mulțumiți deoarece i-a rezolvat.

mariela 555d
copyright Mariela

Înzestrată cu mult har, clarvăzătoarea Mariela ghicește în trei feluri. În cărțile de tarot, în zodii și în Cartea Zodiilor. Vor trebui spuse doar anul nașterii și numele persoanei și în felul acesta se paote afla trecutul, prezentul și viitorul! Poate ghici și în bobi pentru cei care au examen, vor să reușească un anumit lucru sau au o suferință și trebuie să știe repede care le este viitorul.

mariela23
copyright Mariela

Doamna Mariela dezleagă farmece, scoate argintul viu, împacă cupluri dezbinate, dezleagă cununii și rezolvă orice problemă legată de farmece, vrăji, blesteme și invidie. Ajută firmele aflate în pragul falimentului.

Dacă vrei cu adevărat să ai parte de o clarvăzătoare, atunci alege una celebră, cu oameni care și acum îi mulțumesc pentru cele făcute. Clarvăzătoarea Mariela este numită de presa de la noi clarvăzătoarea oamenilor politici și a vedetelor.

mariela11
copyright Mariela

Doamna Mariela pregătește, după Sânziene, un alt turneu important în Europa.

Doamna Mariela are cabinete în Galați, Brăila și București. Are baltă proprie și copac roditor.

Contact:

0753. 594.565, 0753.867.959

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

(Visited 20 time, 1 visit today)
Content Protection by DMCA.com

Lasă un comentariu

Hide