Russland, Kaukasus, Gebirgsjäger

Cranii extraterestre descoperite în Caucaz alături de artefacte naziste

Nişte cranii demonice s-au găsit lângă o servietă de origine nazistă într-un lanț muntos. Această descoperire uimitoare întăreşte încă o dată teoria că al treilea Reich se afla în contact cu una sau mai multe civilizatii extraterestre.
Cranii au fost descoperite acum aproximativ 2 ani de către o echipă științifică de exploratori condusă de Vladimir Melnikov într-o peșteră de pe muntele Tjach Bolshoi, din Rusia.
Dar această descoperire a căpătat brusc o altă dimensiune, după ce s-au găsit în apropire şi o servietă şi o hartă în culori de provenienţă nazistă care reprezintă regiunea Adygea (din Caucaz) și care datează din 1941.
Potrivit rapoartelor, servieta poartă emblema Ahnenerbe (Moştenirea ancestrală) – organizație secretă nazistă fondată de Heinrich Himmler, Herman Wirth şi Walther Darre la 1 iulie 1935, la Munchen, al cărei scop era de a găsi dovezi că rasa ariană a domnit cândva peste întreaga lume. Dar, rapid, această societate secretă şi-a schimbat cercetările spre ocultism, paranormal, pseudoştiinţă sau studiul OZN-urilor.

 

Soldati germani din trupele de munte, in timpul unei halte, decembrie 1942. Foto German Federal Archive, sursa Wikipedia.

Soldati germani din trupele de munte, in timpul unei halte, decembrie 1942. Foto German Federal Archive, sursa Wikipedia.

Aceste cranii au o formă atât de ciudată încât unii speculează faptul că naziștii se aflau deja în contact cu extratereștrii sau cu demonii pe care i-ar fi adus pe Terra! Oare aceste cranii desoperite de către ruşi aparțin unor extratereștri sau unor demoni care au murit în regiune?
Dl. Melikov a raportat că aceste oase aparțineau unor fiinţe “diferite de orice cunoscut de om. ”
“Printre caracteristicile cele mai misterioase ale acestor cranii, există o lipsă de craniu și a maxilarului. Orbitele sunt neobișnuit de ridicate totuşi având trăsăturile faciale asemănătoare cu oamenii. ”
“Chiar și în comparație cu craniul unui urs, este greu să crezi că nu ai în mâinile tale rămășițele unei fiinţe extraterestre. ”
Unii pretind că aceste cranii sunt false dar montate cu grijă. Paleontologii de la Moscova au studiat fotografiile publicate și au declarat că aceste schelete ar fi putut fi “expuse în nisip pentru perioade lungi de timp”, ceea ce “le-ar fi putut schimba forma.”
Ziarele rusești spun că şi alte descoperiri surprinzătoare au fost făcute în acest domeniu. În vara anului 2015, în Elbrus, vânătorii au găsit un al doilea sac, care era inscripţionat cu numele de Ahnenerbe, care a aparţinut soldaților din divizia germană “Edelweiss”. Alături, se găsea un inel care reprezenta un soldat cu o bonetă de munte, precum și un set de uniforme naziste.
Floare de colţ era emblema Gebirgsjäger – trupele germane care operau în munți, în Al Doilea Război Mondial.
Ahnenerbe a făcut expediții peste tot în lume, inclusiv în Tibet, Antarctica și Caucaz, în speranța de a obține contact cu vizitatorii din altă lume sau de a obține secretul puterii absolut spune Ivan Bormotov, profesor asociat în cadrul Departamentului de Economie și Management în Universitatea de stat tehnologică din Maikop.

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Hide