Nu mă vedeam că voi putea fi soţul ei vreodată

Mă gândeam la o aventură cu această femei frumoasă, de fapt, nu la o chestiune cu adevărat serioasă. Nu mă vedeam că voi putea fi soţul ei vreodată și că destinul meu va căpăta dintr-o dată alt sens. Doream să profit de câteva clipe minunate cu ea și atât. Gândeam egoist, nu?

Cool-key-and-key-chains
Dar ea aspira la mai mult: vedea în mine jumătatea pe care o căutase toată viața. Soțul perfect. Imediat ce am rămas numai noi doi în acest demers amoros, Victoria a început să mă flateze în exces și să-mi facă promisiuni peste promisiuni, ca și cum rolurile s-ar fi inversat. Părea tare ciudat.
M-a luat în serios și poate că mă vedea deja victima sa. Deodată, lumea mi se deschidea. Dar ea era o femeie greu de satisfăcut pe toate planurile, care adora luxul la nebunie.
Şi într-o zi, pe neaşteptate m-a părăsit. Fără nicio explicaţie! Apoi, mi-a scris din Elveţia, unde se pare că trăia într-un cuibuşor aşa cum visase, de mare lux cu un om plin de bani şi excentric, zice ea.
Oare mai am vreo şansă să revină cândvala mine? M-a vrăjit sau a fost vrăjită?

Claudiu, Padova, Italia

 

Deşi poate ţi se va părea ciudat, această femeie mi se arată în cărţi că ar fi jumătatea ta, deci va trebui să lupţi mult pentru a o avea, dacă mai speri în ea. Ai nevoie de o serie de ritualuri puternice, care să-ţi împlinească visul.

Vrăjitoarea Mayla

Mayla

Mayla

Contact vrăjitoarea Mayla:
0745.244116; 0769.754429, 021.4364890
Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoareledinromania.ro

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

(Visited 83 time, 1 visit today)
Content Protection by DMCA.com

Lasă un comentariu

Hide