Papusa voodoo

Originile magiei negre şi practicarea sa

Existenţa magie neagre a fost întotdeauna un obiectiv de anchetă în rândul istoricilor. Exisă mai multe teorii, dar care se opun.
Pentru unii descoperirea focului, acum 750 000 de ani, a fost începutul cântecelor şi dansurilor, cum ar fi incantaţii pentru ca spiritele bune să fie cu ei şi să le aducă numai bine. Aşa au ajuns deci vrăjile!
Pentru alţii, desenele găsite în peşterile din timpuri preistorice arată că se făceau acte de magie neagră pentru ca vânătoarea să fie cea mai bună, iar aceste desene datează de acum 125.000 de ani.

Papusa voodoo

Papusa voodoo

Dar în Evul Mediu magia era încă un termen general şi nu se făcea nicio distincţie între o magie bună sau rea. Biserica şi magia conform preoţilor din acele timpuri erau concurente, şi politicile s-au schimbat luptându-se pentru înlăturarea practicilor de vrăjitorie sub ameninţarea de condamnare.
Vrăjitoarele au fost exilate în afara oraşelor, în scopul de a-şi practica magia. Toate actele magice trebuiau să se facă în cea mai mare discreţie din partea clienţilor şi a vrăjitoarelor. Această artă poate fi uneori comparată cu o lucrare voodoo.

În 1450, s-a făcut diferenţa dintre bine şi rău în magie. Magia albă a fost descoperită ca binefăcătoare şi protectoare, în timp ce magia neagră se învârtea în continuare în jurul ideii de a face rău.

Astăzi, magia face încă parte din ceea ce este misterios. Magia neagră foloseşte duhurile dracilor pentru a efectua ritualurile, vrăjile şi a face rele. Această magie intrigă şi înspăimântă. Spre deosebire, de exemplu, de magia albă care nu prezintă riscuri.
Rezultatele magiei negre sunt foarte surprinzătoare şi sunt la fel de periculoase atât pentru client cât şi pentru vrăjitoare. Prin urmare, ar trebui să ştiţi că, iniţial, de cele mai multe ori învăţarea magiei neagre se află în contextul moştenirii. Unii învaţă această artă pentru a efectua o lucrare de întoarcere afectivă.
Într-adevăr, iniţierea fiind lungă cere sacrificii mari. Trebuie să aveţi un anume mod de viaţă pentru a le accepta. Ea este, de asemenea, respectată, deoarece este vorba de o tradiţie şi de o moştenire a civilizaţiilor foarte îndepărtate.

Încă de la începuturile sale, vrăjitoarele cele mai respectate sunt cele care acţionează în cadrul normelor de magie neagră şi cu prudenţă, ca să nu pună în pericol alte persoane decât cele vizate.
Prin intermediul noilor tehnologii, este posibil acum pentru a efectua ritualuri magice sau pentru a corela rezultatele. De exemplu, se pot constata de multe ori fapte diverse, cu rezultate dezastruoase de magie neagră, dar este vorba adesea de vrăjitoare lipsite de experienţă sau prost iniţiate.
Putem învăţa însă, în condiţii de siguranţă magia roşie şi să descoperim receptivitatea sa.
Puterea aceastei magii face ca ea să nu poată fi controlată decât de vrăjitoarele experimentate, iniţiate şi competente. Dacă doriţi să faceţi o vrajă de magie neagră informaţi-vă, mai întâi!!
Evoluţia tehnicii ne permite să avem din ce în ce mai multe informaţii despre aceste practici şi despre vrăjitoare, deci informaţi-le cât mai bine cu putinţă ca să vă poată la rândul lor ajuta.
Şi începeţi prin a cere iniţial un ritual de magie albă pentru a căpăta încrederea ei.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Hide