vrajitoarea baba-ekaterina-337-1024x684

Soţul meu vrea să mă părăsească

Am mari probleme în cuplu. Soţul meu vrea să mă părăsească. Suntem împreună de 6 ani şi căsătoriţi de aproape 3 ani. Avem o fetiţă superbă. Mi-a spus că vrea să mă lase pentru că nu mai are niciun sentiment pentru mine, că nu are nimic să-mi reproşeze, că m-a iubit enorm dar că acum această dragoste mare a sa s-a stins, că nu mă mai vrea, din păcate.

După multe certuri şi plânsete, am dat cărţile pe faţă, am încercat să-l conving, am reuşit să obţin un răgaz din partea sa însă nu s-a întâmplat nimic, s-a răzgândit imediat.

Nu l-am înţeles deloc. Toate explicaţiile lui mi s-au părut puerile şi fără substanţă. Cred totuşi că pot să-l fac să renasc dorinţa pentru mine, am multe idei în acest sens, însă am nevoie şi de ajutor. De aceea ţi-am scris, doamnă Ekaterina. Sexualitatea noastră a căzut în rutină. Va fi din nou îndrăgostit de mine? Am să-l pierd definitiv sau nu? Vă rog să mă ajutaţi, acum am nevoie mai mult decât oricând.

                                                                        Ada Julietta, Verona, Italia

vrajitoarea baba-ekaterina-337-1024x684

copyright vrajitoarea baba-ekaterina

La deschiderea cărţilor de tarot mi s-a arătat că el are pe altcineva, o femeie la care ţine mult. Din păcate, cred sincer că eforturile tale vor fi inutile, deoarece acest bărbat nu te mai iubeşte şi pare hotărât de a termina căsnicia cu tine. Totuşi, dacă vrei, sună-mă ca să vedem ce mai putem face ca să fie bine pentru tine.

                                                                             Vrăjitoarea baba Ekaterina

  Contact: 0720.920.862

Vizitaţi şi site-ul meu http://vrajitoarea-baba-ekaterina.ro/

Vizitaţi şi pagina mea de pe  www.vrăjitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoarero.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.com

Vizitaţi şi pagina mea de pe siteul www.vrajitoare-romania.ro

(Visited 22 time, 1 visit today)
Content Protection by DMCA.com

Lasă un comentariu

Hide