vrajitoarea Bratara in ritual 2u

Vrăjitoarele din București au filmat pentru televiziunea din Moscova

Au fost trei zile de foc pentru vrăjitoarele din București și Ploiești! S-a filmat non stop, s-au dat zeci de interviuri, s-au făcut ritualuri de zi și de noapte, toate pentru o emisiune de mare succes, sau mai multe, pentru că avem material destul pentru 5 sau 6 episoade.

Un proiect de suflet al siteului www.vrajitoarero.com în colaborare cu televiziunea din Moscova, s-a concretizat în mod strălucit, grație aportului și experienței jurnalistice și a suflului deosebit cu care au îmbrățișat vrăjitoarele acest proiect drag nouă.

Talentul lor recunoscut, dus de multe ori la stare de artă pură, i-a făcut pe jurnaliștii ruși să fie de-a dreptul exaltați. Vă precizăm că tot ceea ce făceam era degustat cu sufletul la gură la Moscova, în timp real și conducerea televiziunii din Federația Rusă era în extaz, ne dădea sfaturi, indicații jurnalistice, dorea tot mia mult.

vrajitoarea Aurelia Ardeleanca in interviu cu rusii din Moscova
copyright Segra Media Bucuresti

A fost o experiență de neuitat, minunată, o dovadă de muncă jurnalistică în echipă, o muncă internațională, spre beneficiul publicului larg. Să nu uităm că vorbim despre o piață de 200 de milioane de telespectatori ruși, dornici de a cunoaște lumea vrăjitoarelor de la noi.

vrajitoarele din Bucuresti in ritual la balta 1
Copyright Segra Media București

La acest proiect grandios au participat vrăjitoarele: Maria Câmpina, regina magiei albe din România, Morgana, regina magiei negre din România, Brățara, care a dat interviuri la BBC și CNN, Natalia, Venus, Monica, Sunita, Ioana Sidonia, Aurelia, Andreea Katerina, Elena Minodora, Aurelie Ardeleanca, Sicilia, baba Ekaterina, Sofia, Venus, Victoria, Ana Maria, Consuela, Somerda, Francesca, Izabela, Danusia, Lorena, Paraschiva etc.

vrajitoarea Morgana interviu
Copyright Segra Media București

Peste 50 de vrăjitoare care au ținut să participe la proiectul nostru de suflet și care colaborează intens cu siteul nostru, www.vrajitoarero.com, pentru care le mulțumim din suflet.

A meritat din plin acest efort intens, munca depusă în cele 3 zile de foc pentru a face cunoscut talentul real al vrăjitoarelor noastre. Deja am fost anunțați de televiziunea din Moscova că lucrurile nu se vor opri aici, punem la cale proiecte jurnalistice și mai ample, chiar un film.

vrajitoarele din Bucuresti in ritual la balta
Copyright Segra Media București

Să dea Domnul să putem realiza ceea ce proiectăm în aceste momente și să ne bucurăm împreună de succesul magiei din România, spre folosul publicului din întreaga lume. Au fost momente fascinante de magie pură. Mulțumim!

                                                                                                       Marian Deaconu

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Hide