fantoma peru2

A fotografiat silueta Fecioarei Maria

La 20 octombrie 2013, o peruviancă de cincizeci de ani, Maria Mesia Teja, a avut o surpriză colosală când şi-a dat seama că a fotografiat silueta Fecioarei Maria, într-una din camerele casei sale.

fantoma peru1
Femeia locuiește în centrul capitalei Lima. În acea zi, tocmai dorise să facă câteva fotografii ale noului său partament, în scopul de a le arăta mamei sale, care era destul de bolnavă. la un moment dat, peruanca a observat o formă misterioasă care apărea în mod clar pe una dintre fotografiile făcute de ea. Mai târziu, femeia a declarat presei:

„Când m-am uitat, am realizat că silueta Maicii Domnului a apărut pe peretele casei mele, nu-mi venea să cred. Am avut un şoc nervos, am început să plâng și să mă rog. Am început să țip și le spun copiilor mei și familiei mele, și chiar mamei mele.”

Ea şi-a continuat explicația profund marcată de această experienţă:

“Stătea în picioare şi se uita la mine. Sunt catolică, cred în Dumnezeu, dar n-am avut niciodată acest gen de experiență.

fantoma peru2

Maria Mesia Teja se întreabă cu nelinişte dacă este oare vorba de apariția Fecioarei Maria? De o fantomă? Sau de un efect de lumină surprinzător? Oricum, ea s-a decis să-şi împărtășească experiența teribilă părintelui Raymundo Portelli, de la biserica din San Martin de Porres.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Hide