dino-kraspedon

Extratereştrii ne-au anunţat din 1952 că celelalte planete sunt locuite

La 20 noiembrie 1952 (…) două (farfurii zburătoare) au aterizat, una în California, America de Nord, şi alta în Brazilia, America de Sud. În aceeaşi zi, doi indivizi, de pe continentul american, au fost informaţi direct de către piloţii extratereştri, că celelalte planete sunt locuite; că un război nuclear va cauza perturbări serioase în cosmos, şi că unicul scop al navelor din spaţiu era „protector” şi „în interesul general.”

 

Dino Kraspedon

Dino Kraspedon

 

Noutăţile au fost dezvăluite lumii simultan şi independent (deoarece cei doi nu se cunoşteau) de către astrologul amator George Adamski în California, şi de Dino Kraspedon, în Brazilia.

În 1959, fizicianul brazilian ales de către extratereştrii veniţi de pe planeta Jupiter pentru a-i da ştirea chiar la el acasă, apoi a publicat cartea Meo Contato com os discos voadorea (Contactul meu cu farfuriile zburătoare).

Mai târziu, Kraspedon a făcut o previziune sumbră despre planeta noastră, spunând că va exista o perioadă de terorism. În mod ironic, în 1968, fizicianul brazilian a fost arestat pentru suspiciunea de a fi terorist!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Hide