witch

Magie neagră la o morgă din Zambia

La Mazabuka, în Zambia, în martie 2012 au avut loc evenimente neobişnuite.
Pentru agenţii mortuari părea o zi normală, de rutină. Cu toate aceste, rutina s-a transformat brusc într-un adevărat coşmar atunci când ei au luat corpul lui Patrick Phiri, mort la 42 de ani într-un accident rutier şi au observat o particularitate specială. Urmele de pe braţele mortului păreau să se extindă şi să se prelungească spre ochi.

witch
După ce au părăsit încăperea unde fusese depozitat cadavrul, din aceasta s-a auzit un sunet straniu. Un sunet natural, ca răgetele scoase de un leu în savană. Mai mult, toate luminile din morgă s-au stins subit ceea ce a provocat fuga oamenilor înspăimântaţi.
Mai târziu, doamna Phiri a fost invitată la poliţie pentru a recupera lucrurile care aparţinuseră soţului ei. Printre diverse obiecte şamanice, ea a găsit craniul unui leopard şi o cutie care părea să conţină ceva viu. Un ilomba viu, un şarpe marin despre care legenda spune că fură sufletul propietarului său.
Poliţiştii au presupus că era vorba de ritualuri satanice, de magie neagră şi au făcut apel la un preot local care a decis să se distrugă lucrurile lui Phiri şi ca oamenii să se roage.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Hide