Marie_Rose_Ferron

Marie Rose Ferron a avut prima viziune a lui Iisus la 6 ani

Marie Rose Ferron s-a născut în Saint-Germain-de-Grantham, Quebec, Canada, ca al zecelea copil dintr-o mare familie catolică. Aceasta s-a mutat apoi la Fall River, Massachusetts, SUA, în 1906.
Se spune că Marie Rose avea șase ani când a avut prima viziune a lui Iisus, ca un copil, pe cruce. “Se uita la mine cu tristeţe în ochi”, a spus ea odată. Marie_Rose_Ferron
La vârsta de 13 ani, a fost lovită de o paralizie misterioasă și de contracția dureroasă a mușchilor, forțând-o să se plimbe cu cârje timp de mai mulți ani, până când a căzut la pat pentru tot restul vieții ei.
Pentru că mușchii săi se contractau uneori dureros, i se punea o bucată de scândură pe patul ei îngust, la care a fost legată în mod rigid. A suferit, de asemenea, probleme intestinale, din care cauză îi era extrem de dificil de a digera alimente solide. În plus, a contactat tetanos şi parodonită.
Familia ei s-a mutat la Woonsocket, Rhode Island, în 1925. Un an mai târziu, stigmatele au apărut pentru prima dată. Din 1927, rănile au început să apară în mod regulat în fiecare vineri.
Ferron a trăit într-o durere constantă până la moartea ei, în 1936. Avea 33 de ani. La înmormântarea sa a participat o mulţime impresionantă de oameni, ceea ce atestă popularitatea de care se bucura în comunitatea franco-americană.
Stigmate Mariei Rose Ferron (inclusiv o coroană de spini) au fost fotografiate în mod repetat.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Hide