Nina_Dobrev_cropped_2010

Nina Dobrev

Superba actriţă bulgaro-canadiană Nina Dobrev (născută Nina Constantinova Dobreva, la 9 ianuarie 1989) a jucat rolul lui Mia Jones, mama adolescentă singură în Degrassi: The Next Generation, până la sezonul al şaselea. În prezent, ea joacă rolul Elena Gilbert în serialul de televiziune The Vampire Diaries.
Nina Dobrev s-a născut în Sofia, Bulgaria. S-a mutat în Canada, unde a trăit în Toronto, Ontario. Mama ei este artistă iar tatăl este un specialist în calculatoare. Actriţa are un frate mai mare, Aleksander, care studiază pentru a deveni inginer.

 

 

Nina Dobrev Foto de Tomdog Cropped by LeeGer, sursa Wikipedia.

Nina Dobrev
Foto de Tomdog Cropped by LeeGer, sursa Wikipedia.

 

 

A absolvit JB Tyrrell Sr. Public School şi Wexford Collegiate School for the Arts din Scarborough, Ontario.

De la o vârstă foarte tânără, ea a arătat un mare entuziasm şi talent pentru arte, dans, gimnastică, teatru, muzică, arte vizuale, şi mai ales actorie. A fost descoperită la şcoala Dean Armstrong Acting de către mai multe agenţii din Toronto.

Ninei îi place să călătorească şi a vizitat Europa de plăcere. Joacă volei, înnoată, face alpinism, snowboarding, călărie etc. Dar mai presus de orice, este atrasă de marea ei pasiune, actoria şi caută să-şi înţeleagă personajele cât mai bine.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Hide