salazar

Noul Nostradamus prevede prăpăd pentru omenire

Un celebru pastor evanghelic peruvian tocmai a dat lumii profeții foarte neliniştitoare. În opinia lui, China și Rusia va începe al Treilea Război Mondial împotriva Statelor Unite, la trei luni după ce Europa își va închide granițele pentru migranți.
salazarDar asta nu e tot! Ricardo Salazar certifică faptul că un asteroid imens se va prăbuși pe planeta noastră, provocând mai multe cutremure în întreaga lume si va face mai mult de 1,2 miliarde de morţi. Pastorul, care are sediul în Japonia, din 1991, pretinde a fi noul “Nostradamus”.
Profetul autoproclamat este atât de sigur de el însuși încât stabilește chiar și un calendar precis pentru aceste evenimente din 2016 până în 2023, când Hristos se va reîntoarce pe Pământ.
Într-o filmare postată pe internet, îndeamnă oamenii să cumpere alimente, apă și medicamente pentru cel puțin un an.
Naratorul video-ului, publicat de Profecias Personales, a declarat:
“Ne rugăm, Doamne ca acest film să poată trezi mulți oameni din întreaga lume, pe judecata pe care sunt pe cale să o facă. ”
“În această Judecată, Domnul nostru va fi foarte sever împotriva pastorilor și falşilor profeți care au mințit la biserică și au dat o evanghelie falsă. ”
“El va pedepsi pe acei lideri religioși care au căutat să facă bani în loc să predice Evanghelia. ”
“I-a fost dezvăluit pastorului Salazar că mulți dintre aceşti profeții bătrâni și falși vor muri în timpul acestor dezastre și ei vor fi înlocuiți cu alții care se tem de Dumnezeu și care vor acționa conform voinței sale.”

Pastorul Salazar a afirmat că Iisus, Dumnezeu Tatăl și Duhul Sfânt îi vorbesc în mod regulat.

Iată lista cu profețiile acestui pastor peruvian, Ricardo Salazar, despre care se spune că este noul Nostradamus:

  1. Europa îşi va închide granițele pentru refugiați, urmată de alte țări, inclusiv Statele Unite, unde legea marțială va fi pus în aplicare. În primăvara anului 2016, China va ataca Japonia.
  2. Aprilie 2016: O stea va deveni vizibilă pe cer. În fiecare seară va fi din ce în ce mai mare. Rusia va confirma că este vorba de un asteroid.
Nostradamus

Nostradamus

  1. De la 15 până la 17 mai 2016: la 2:20 ,ora locală în largul coastei de Puerto Rico, un asteroid de 5,6 mile se va prăbuși. Aceasta va provoca cutremure și multe tsunami la nivel mondial care vor provoaca aproximativ 1,2 miliarde de decese. La scurt timp după asta, mulți vulcani, cum ar fi Yellowstone, în Statele Unite ale Americii, vor reîncepe să erupă. Cenușa eliberată va bloca lumina soarelui și va provoca o epocă de gheață pe tot parcursul unui an. O mare parte din California va disparărea.
  2. 16 iunie 2016: Al Treilea Război Mondial va izbucni atunci când Rusia și China vor ataca Statele Unite, pe atunci slăbite.
  3. 25 octombrie 2016: Alianța Rusia / China va câștiga al Treilea Război Mondial!
  4. Martie 2017: Yenul chinezesc va deveni noua monedă mondială.
  5. Sfârșitul anului 2018 – începutul anului 2019: Rusia va ataca Israelul.
  6. 2020: Antichristul se va întoarce pe Pământ și ne va stăpâni.
  7. Va avea loc a doua venire a lui Iisus Christos.

 

https://www.youtube.com/watch?v=yskgD2UnEp8

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Hide