Lucrare de Travis Walton sursa Wikipedia. Rapit de ozn.

Răpiți de extratereștri, o chestiune foarte serioasă (II)

Interviu cu o reptiliană

Ole K. A avut câteva întâlniri cu o reptiliană. Iată ce scrie:

„Certific că textul următor este adevărul absolut și nu o muncă de ficțiune. Acestea fac parte dintr-o transcriere a unei întrevederi pe care am avut-o cu o ființă neumană și existență reptiliană în decembrie 1999. Această existență feminină era deja în contact cu prietenul meu de câteva luni. Lăsați-mă să declar ca am fost toată viața mea un sceptic privind subiectul OZN, extratereștri și alte lucruri stranii și eu credeam că prietenul meu (E.F.) îmi zicea doar vise sau povești de ficțiune când a vorbit cu mine de primele sale contacte cu existență neumană „Lacerta”.

Eram în continuare sceptic când am întâlnit această existență pe 16 decembrie anul trecut în această mică cameră caldă din casa îndepărtată de prietenul meu în apropiere de un oraș din sudul Suediei, în ciuda faptului că acum vedeam cu proprii mei ochi că ea nu era umană. Mi-a spus și arătat atât de multe lucruri incredibile în timpul acestei intrevederi încât nu pot nega realitatea și adevărul cuvintelor sale. Sunt convins că această transcriere conține singurul adevăr și în consecință va trebui s-o citiți.

Am vorbit cu ea la mai mult de 3 ore, deci spectacolele transcrierii următoare pe care le veți citi conțin doar parți din întrevedere, pentru că ea mi-a cerut cu această ocazie de a nu publica tot ce mi-a spus. Ordinea întrebărilor în această transcriere nu este întotdeauna aceeași ordine în care am întrebat-o, deci vi se poate părea uneori confuză. Nu este ușor de a șterge toate părțile importante pe care ea mi-a cerut să le șterg din transcriere, deci ma scuz pentru ordinea probabil excepțională. Sunt în posesia întregii transcrieri a întrevederii (49 de pagini cu unul din desenele mele ale corpului său și al materialului său) și de asemenea a câteva benzi pe care am intervievat-o. Dar nu voi dezvălui asta înainte de a avea autorizația ei. Voi trimite acest document fascinant în această forma unui număr de patru prieteni siguri în Finlanda, Norvegia, Germania și Franța.

A avut loc o nouă întâlnire, între mine și ea (în aceeași casă în Suedia) în 23 aprilie 2000 și mi-a promis să-mi dea probabil câteva evidențe despre existența sa. Între timp am adunat întrebările pe care i le-am pus atunci.”

Iată transcrierea primei lui întrevederi, care a avut loc la 16 decembrie 1999 în Suedia, sub forma de interviu.

‑­ Cine sunteți? Mai intâi, ce sunteți? Sunteți specie extraterestră sau originea dvs. poate fi găsită pe această planetă?

 • Cum ați putut vedea cu proprii voștri ochi, nu sunt o ființă umană ca dvs. și ca să fiu onestă nu sunt cu adevărat mamifer. Sunt o existență reptiliană feminină, aparținând unei foarte vechi expediții reptiliene. Suntem nativi pe pământ și locuim pe această planetă de milioane de ani. Suntem menționați în scriiturile voastre religioase iubite, Biblia voastră creștină și multe triburi umane vechi erau in formate de prezența noastră și ne-au adorat ca zei, de exemplu egiptenii și incașii și multe alte vechi triburi. Religia voastră creștină a înțeles rău rolul nostru în creația voastră, deci suntem menționați ca „șarpele rău” în scriiturile voastre, Este fals. Rasa voastră a fost obținută prin manipularea genetică de către străini și noi am fost chiar mai mult sau mai puțin dintre vizitatorii pasivi când ei au accelerat procesul de evoluție. Trebuie să știți (unii dintre oamenii voștri de știință au presupus deja asta) că speciile voastre au evoluat într-o viteză în mod natural complet imposibilă în doar 2-3 milioane de ani. Este absolut imposibil, pentru că evoluția este un proces mult prea lent dacă este natural dar voi nu întelegeți asta. Creația voastră a fost artificială și făcută prin geniul genetic, dar nu prin noi ci printr-o specie străina. Dacă mă întrebați, dacă sunt un extraterestru, trebuie să răspund nu. Noi suntem terrieni nativi. Vom avea și avem colonii în sistemul solar, însă provenim de pe această planetă. De fapt este planeta noastră și nu a voastră, nu a fost niciodata a voastră.

– Puteți să-mi spuneți numele dvs.?

 • Este dificil, pentru că limba voastră umană nu este capabilă de a-l pronunța corect. Limba noastra este foarte diferită de a voastră, dar numele meu este – voi încerca de a-l spune cât mai clar prin folosirea literelor voastre umane – ceva ca „Sssshiaassshakkkhhhshhh” cu o pronunție foarte foarte puternică a lui „sh” și „k” ca sunete. Nu avem prenume ca voi ci doar un singur nume dar unic si divizat care este caracterizat în funcție de vorbire și care nu este dat copiilor. Există o procedura specială la vârsta adolescentă în timpul iluminării, sau religioasă sau științifică a conștiinței (cum o numiți voi). Vă rog, numiți-mă „Lacerta”, este numele pe care îl folosesc în general când sunt printre ființele umane și vorbesc cu voi.
 • Cât de în vârsta sunteți?

 • Nu măsurăm timpul ca voi în ani astronomici și în rotația lumii în jurul soarelui, pentru că trăim de obicei sub suprafața planetei. Măsura noastră a timpului depinde de periodicitatea ciclurilor în campul magnetic al lumii și după acestea (și a spune cu numerele voastre) sunt astăzi – lăsați-mă să calculez – 57,653 cicluri vechi. Astept ziua mea adultă și conștiința peste 16,337 cicluri (este o data foarte importantă pentru noi). După scara voastră de timp uman am în jur de 28 ani.

– Care este scopul vostru? Aveți vreo „treabă” cu noi?

Lucrare de Travis Walton sursa Wikipedia

Lucrare de Travis Walton sursa Wikipedia

 • Să spun cu cuvintele voastre: sunt o studentă curioasă a comportamentului social al speciilor voastre. De aceea sunt aici și vă vorbesc, de aceea mi-am dezvăluit adevarata natură lui E.F. și acum dvs. și de aceea vă dau toată această informație secretă și de aceea voi încerca să răspund la toate întrebările dvs. Voi vedea cum veți reacționa. Există atât de mulți nebuni și de mincinoși printre voi pe această planetă care cred că știu adevărul despre noi, despre subiectul OZN, despre subiectul extratereștrilor și imediat cineva dintre voi crede minciunile lor. Sunt interesată pentru a vedea cum vor reacționa speciile voastre dacă veți dezvălui adevărul (pe care vi-l voi spune acum) în public. Aveți nevoie de a înțelege dacă veți dori să supraviețuiți în anii viitori.

– Puteți să-mi dați un raspuns scurt: OZN-urile sunt obiecte zburătoare pilotate de extratereștri sau aparțin speciei voastre?

 • Unii au observat OZN-uri – cum le spuneți voi – ne aparțin, dar nu toate. Majoritatea „obiectelor zburătoare misterioase” de pe cer nu sunt aparate tehnologice ci în principal contrasens fenomene naturale pe care oamenii voștri cu știință nu le înțeleg (ca plasma spontană care strălucește în atmosfera înaltă). Totuși, câteva OZN-uri aparțin cu adevarat fie propriilor voastre specii (mai ales armatei voastre) fie altor specii străine sau în fine noua (dar o minoritate abilitată care vede ca ne aparțin, pentru că suntem în general foarte prudenți cu mișcările noastre în atmosferă și avem cai speciale de a ne ascunde vasele). Dacă ați fi citit un raport privind subiectul observației unui obiect metalic cilindric țigară – fasonat gri cu o lungime – există mai multe tipuri – lasați-mă să spun între 20 și 260 din metrii vostri și dacă acest obiect a făcut un zgomot foarte puternic și dacă avea 5 lumini roșii clare pe suprafața sa metalică a țigării (două în vârf, una în mijloc, două la capete), atunci este posibil ca cineva dintre voi să ne fi văzut vasele și asta vrea să spună că nu a fost deloc vina noastră sau că cineva dintre noi nu a fost prudent. Avem de asemenea o foarte mică flotă de discuri finisate, dar de obicei astfel de OZN-uri aparțin unei specii străine. OZN-urile triunghiulare aparțin în general propriei voastre armate dar ei utilizează tehnologie străina pentru a le construi. Dacă vreți într-adevăr să încercați să vedeți una din navele noastre, va trebui să aruncați o privire pe cerul Arcticii, Antarcticii și Asiei Interioare (mai ales pe munții de acolo).

– Aveți un simbol special sau ceva de genul acesta cu care putem să vă identificăm genul?

 • Avem două simboluri majore care reprezintă speciile noastre. Unul (cel mai vechi) este un șarpe albastru cu patru aripi albicioase pe o origine neagră (culorile au semnificații religioase pentru noi). Acest simbol a fost folosit de anumite părți din societatea mea, dar este foarte rară astăzi – voi, ființele umane l-ați copiat foarte des în scriiturile voastre foarte vechi. Celălalt simbol este o existență mistică pe care voi îl veți numi „dragon” în forma unui cerc cu șapte stele albe în mijloc. Acest simbol este mult mai comun astăzi. Dacă vedeți unul dintre simboluri pe o mașinărie cilindrică pe care am descris-o în răspunsul meu anterior sau pe o oarecare instalație clandestină, acest lucru sau locul ne aparține definitiv (și v-aș recomanda de a merge departe de acolo cât mai repede posibil).

– Cele șapte stele din al doilea simbol pe care l-ați menționat, semnifică Pleiadele?

 • Știu că ar fi util de a proba autenticitatea acestei întrevederi dacă puteți face fotografii cu mine. Altfel, voi ființele umane sunteți foarte sceptice (este bine pentru noi și pentru adevăratele specii străine care acționează în secret pe această planetă). La fel dacă aveți asemenea fotografii, mulți dintre voi vor zice că ele sunt o fraudă, că sunt chiar o femeie umană mascată sau ceva de genul ăsta (ar fi foarte atacant pentru mine). Trebuie să înțelegeți că nu vă pot pot da autorizarea pentru a face fotografii cu mine sau materialul meu. Aceasta are mai multe motive pe care nu le pot discuta cu dvs. dinainte, dar unul dintre motive este de a păstra secretul existenței noastre, un alt motiv este mai religios. Totuși, aveți autorizația de a face desene cu aparența mea și cu materialul meu pe care pot să vi-l arăt mai târziu. Pot de asemenea să încerc să mă descriu, dar mă îndoiesc că alții din genul vostru vor fi capabili să-și imagineze chiar adevarata mea aparență din cuvinte simple, pentru că tăgăduirea automatică a existenței speciilor reptiliene și în general a speciilor inteligente face parte din programarea spiritului vostru. Bine, voi încerca. Imaginați-vă corpul unei femei umane normale și veți avea în primul rând o bună imaginație a corpului meu. Ca voi, am un cap, două brațe, două mașini, două picioare și proporțiile corpului meu sunt ca al vostru. Cum sunt feminină am de asemenea doi sâni (dincolo de originea noastră reptiliană, am început să dăm lapte copiiilor noștri în timpul evoluției mulsului, asta s-a întâmplat aproximativ acum 30 de milioane de ani), pentru că este cel mai bun lucru pentru a păstra tânărul viu. Evoluția a făcut deja asta pentru speciile voastre în epoca dinozaurilor și – puțin mai târziu – deasemenea pentru noi. Asta nu vrea să spună că suntem acum adevărate mamifere dar sânii noștri nu sunt atât de mari ca cei ai femeii umane și dimensiunea lor este în general egală pentru fiecare femeie din genul meu. Organele de reproducere externe sunt pentru cele doua sexe mai mici decât ale ființelor umane, dar sunt vizibile și au aceeași funcție ca a voastră (un alt cadou de evoluție al speciilor noastre).

Pielea mea este în general de o culoare verde bej – verde mai pal – și avem câteva modele de puncte neregulate maronii (fiecare punct are dimensiunea de 1-2 centimetri) pe pielea noastră și în fața noastră (modelele sunt diferite pentru cele două sexe dar femeile au în plus, mai ales în partea de jos a corpului și în față). Puteți să le vedeți în cazul meu ca două linii pe sprancenele care îmi traversează fruntea, pe obraz și pe barbă. Ochii mei sunt puțin mai mari decât cei umani (din acest motiv, putem vedea mai bine în obscuritate) și de obicei sunt dominați de mari ridicături negre care înconjoară un mic iris clar verde (masculii au un iris verde închis). Ridicătura poate să aibă o dimensiune de o mică linie albă la un oval în formă de ou larg deschisă, pentru că retina noastră este foarte fotosensibilă și ridicătura trebuie să se compare cu aceasta. Avem urechi rotunde externe dar ele sunt mai mici și deci nu au curba ca la voi, însș putem să auzim mai bine pentru că urechile noastre sunt mai sensibile pentru sunet (putem auzi vorbindu-se deasemenea pe o gamă sonica mai largă). Există un muschi sau „pleoapă” pe urechi care le pot închide complet (de exemplu sub apă). Nasurile noastre nu sunt ascuțite și există o curbă în V între nări care au permis ascendenților de a „vedea” temperatura. Am pierdut în mare această capacitate, dar putem încă să simțim mult mai bine temperatura cu acest „organ”. Buzele noastre au forma ca a voastră (cele ale femeilor sunt puțin mai mari decât ale masculilor) dar de o culoare maronie pală și dinții noștri sunt foarte mari și puternici și puțini mai lungi și mai bruști în comparație cu dinții voștri de mamifer dulce. Nu avem culori de păr diferite cum iubiți voi (dar există o tradiție de culoare a părului pentru diferite vârste) și culoarea originală este – ca a mea – un maro verzui. Părul nostru este prin urmare mai gros și mai puternic decât al vostru și crește mai lent. De altfel, capul este singura parte a corpului nostru unde avem păr.

Corpul nostru, mâinile și picioarele sunt asemănătoare în formă și categoric conformă mărimii voastre, dar culoarea este diferită (verde bej, ca fața) și există structuri ca scări pe picioarele superioare (pe genunchi) și brațe (pe cot). Cele cinci degete ale noastre sunt puțin mai lungi decât degetele umane și pielea noastră pe față este netedă, dar nu avem linii ca voi ci o combinație de o structură a pielii ca scară și puncte maronii (cele două sexe au puncte pe fața) și nu avem amprente digitale ca voi. Dacă-mi atingeți pielea, veți simți că este mai netedă decât pielea voastră păroasă. Există mici coarne tranșante deasupra celor două părți. Unghiile sunt gri și în general mai lungi decât ale voastre. Vedeți că punctele mele de atracție nu sunt atât de lungi și se rotunjesc la vârf. Pentru că sunt femeie. Masculii au puncte de atracție cu o mărime de 5 sau 6 centimentri uneori. Următoarea trăsătură este foarte diferită de corpul vostru și face parte din originea noastră reptiliană: dacă mă atingeți pe spate în partea de sus veți simți o linie osoasă dură traversându-mi îmbrăcămintea. Nu este coloana mea vertebrală ci o structură plată externă modelată foarte dificil de piele și țesătura care urmează exact coloana noastră vertebrală de la cap la șold. Există un extrem număr de mare de nervi și mari vase sanguine în această structură și în plăci (care au în jur de 2 centimetri lungime și chiar atinse sunt sensibile, din acest motiv avem întotdeauna probleme de a ne așeza pe scaune cu un spate ca acest scaun). Scopul principal al acestor mici plăci (alături de un rol în sexualitatea noastră) este simplă reglare a temperaturii corpului și dacă ne așezăm în lumina soarelui natural sau artificial, aceste plăci devin mai pline de sânge și vasele devin mai largi iar soarele este capabil de a ne încălzi sângele de reptiloid (care circulă prin corp și prin plăci) cu mai multe grade și asta ne dă o mare plăcere.

Ce altceva este diferit de genul vostru?

Oh, nu avem niciun buric, pentru că suntem născuți într-un mod diferit cu nașterea voastră de mamifer. Celelalte diferențe exterioare ale genului vostru. Celelalte diferențe de genul vostru sunt minore și cred că nu trebuie să menționez totul acum, pentru că majoritatea dintre ele nu sunt vizibile dacă purtăm îmbrăcăminte. Când suntem în public și cu mulți alții din specia mea purtăm îmbrăcăminte foarte largă și moale, ușoară. V-am spus că multe părți din corpurile noastre sunt sensibile la atins, în special micuța platoșă din spate deci nu o atingem cu o îmbrăcăminte strânsă pentru că ne poate răni. Bărbatul și femeia poartă adesea același gen de îmbrăcăminte, dar culorile sunt diferite pentru sexe.

– Ce înseamnă familia voastră?

 • Cum am spus mai devreme avem un nume foarte dificil și unic. Partea din pronunție a acestui nume este absolut unică și nu există alte existente cu același nume dar partea din acest nume (partea centrală) este pronunțată într-un mod cum ar zice alții cărei familii îi aparțin. Asta nu vrea să spună că totul în acest grup a fost în raport genetic cu voi, căci grupurile sunt foarte mari de obicei și conțin între 40 și 70 dintre noi. Acest grup include în mod general relațiile voastre genetice exceptându-l pe acela care a vrut să părăsească acest grup și raportul vostru cu tatăl și mama, este adesea cel mai puternic. Ar fi foarte dificil pentru mine să vă explic sistemul nostru social foarte vechi care este foarte complex și am avea nevoie de multe ore pentru lucrurile fundamentale. Poate vom putea povesti altă dată și pot să vă dau descrieri în detaliu ale tuturor acestor lucruri.

– Aveți o coadă ca reptilele normale?

 • Vedeți una? Nu, nu avem nicio coadă vizibila. Dacă priviți scheletul nostru, există doar un mic os rotunjit la capătul coloanei noastre vertebrale în spatele pelvisului. Este un rudiment inutil al cozii ascendenților noștri, dar nu este vizibil din exterior. Oh, embrioanele noastre au cozi în primele luni de dezvoltare, însă aceste cozi vor disparea înainte ca ei să fie născuți. O coadă are sens numai pentru o specie primitivă care încearcă să meargă pe cele două picioare și trebuie să-și țină balanța cu coada, dar scheletul nostru s-a schimbat în timpul evoluției și coloana noastră vertebrală este aproape în aceeasi formă cu a voastră, deci nu avem nevoie de nicio coadă pentru a rămâne pe cele două picioare.

– Ați spus că ați fost născuți într-un mod diferit decât noi. Faceți ouă?

 • Da, dar nu iubim păsările sau reptilele voastre primitive. În mod real, embrionul crește într-un lichid de proteină în interiorul uterelor mamelor, dar există de asemenea în jur o coajă de cretă în formă de ou însă foarte subțire. Aceasta acoperă întreg uterul. Embrionul în interiorul acestei coji este complet izolat de corpul mamelor și are fiecare substanță de care are nevoie de a se dezvolta în interiorul acestei cochilii de cretă. Există de asemenea un cordon cum este cordonul vostru de buric care este legat la un punct ascuns în spatele platoșei. Când se va naște copilul, întreg oul este împins să traverseze vaginul acoperit într-o substanță de proteină vâscoasă și copilul este scos din acest ou dulce după câteva minute. Aceste două coarne ale noastre au fost utilizate instinctiv de copii pentru a străpunge coaja crustei și a lua primul suflu. Tinerii noștri nu sunt atât de mari ca copiii voștri când sunt născuți, au între 30 și 35 centimetri mărime, oul este de 40 centimetri în jur (pentru că vaginul nostru este mult mai mic decât cel uman) dar vom crește la o dimensiune normală de 1,60 – 1,80 metri.

– Ce temperatură are corpul dvs.? Ați spus că iubiți să stați în soare. Ce efect are asta pentru organismul vostru?

 • Nu suntem niciun mamifer și ca reptile temperatura corpului nostru depinde de temperatura mediului. Dacă-mi atingeti mâna veți simți poate că este mai rece decât a dvs., pentru că temperatura normală a corpului nostru este în jur de 30 – 33º C. Dacă ne așezam în soare, (în special goi și cu linia noastră de platoșă în soare) temperatura corpului nostru poate crește cu 8-9 grade în câteva minute. Această urcare cauzează o producție de multe enzime și hormoni în corpul nostru. Inima și creierul nostru și fiecare organ devine mai activ și atunci ne simțim foarte bine. Voi ființele umane iubiți poate soarele dar pentru noi este cea mai mare plăcere pe care v-o puteți imagina. Iubim de asemenea să înotăm în apă foarte fierbinte sau alte lichide pentru a crește temperatura corpului nostru. Dacă stăm pentru câteva ore în umbră, temperatura noastră revine la 30-35 de grade. Asta nu ne poate cauza niciun rău, dar ne simțim mai bine în soare. Avem soare artificial în metrou dar nu este la fel pentru noi care iubim soarele adevărat.

– Ce mâncați?

 • În general mai multe lucruri pe care le iubiți și voi: carnea, fructele, legumele, genuri speciale de mucegai (ferme subterane) și alte lucruri. Putem mânca câteva substanțe care sunt toxice pentru voi. Diferența principală între voi și noi este că trebuie să mâncăm carne, pentru că corpul nostru are nevoie de proteine. Nu putem trăi complet vegetarian. Iubim gerul vostru pentru că digestia noastră ne va face să încercăm de a lucra și vom muri după câteva luni fără carne. Mulți dintre noi mâncăm carne crudă sau alte lucruri care v-ar dezgusta. Personal prefer carnea fiartă și fructele de la suprafață ca mere și portocale.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Hide