doamna alba

Doamna albă din Palavas

La 20 mai 1981, patru tineri din Montpellier (Franţa) în vârstă de 17-25 ani s-au decis să se ducă la mare. După miezul nopţii, după ce s-au plimbat pe cheiurile de la Palavas şi au băut puţin, s-au hotărât să se ducă acasă. Pe marginea drumului, chiar în faţa podului celor Patru Canale, ei au zărit o autostopistă de circa 50 de ani, purtând un impermeabil şi un fular albe. Ei i-au propus de a o duce până la Montpellier.
Femeia nu scotea un cuvânt, doar dădea din cap. S-a urcat în spate şi s-a aşezat între cei doi pasageri. Maşina a plecat. Misterioasa autostopistă nu a vorbit deloc. După un kilometru însă, ea a exclamat: Atenţie la viraj, atenţie la viraj!
Surprins, şoferul a ridicat piciorul de pe acceleraţie şi a trecut cu bine de viraj. De data asta, a fost rândul lor să ţipe: femeia misterioasă dispăruse!
Maşina rula cu 90 km/h i avea uile închise… Înspăimântaţi, cei patru pasageri s-au decis să povestească totul la poliţie. După ce au înregistrat plângerea, poliţiştii s-au deplasat la faţa locului, însă nu au găsit nimic! Mărturiile tinerilor erau sincere şi nu erau contradictorii. Nici unul nu era pasionat de spiritism…

doamna alba
Povestea fantomei autostopiste abundă în multe ţări europene şi în SUA. Astfel, în 1917, doi englezi în vârstă de 10 şi 16 ani, afirmă (şi au fotografiat) că au văzut zâne în fundul curţii lor! Mărturiile lor sunt perfect concordante. Este oare vorba de halucinaţii colective sau de fapt reale? Misterul rămâne…

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Hide