Christine_O'Donnell_by_Gage_Skidmore

În SUA: candidata “Tea Party”, fostă adeptă a vrăjitoriei

Christine O’Donnell (acum o celebritate după ce a fost ales candidatul republican pentru statul Delaware pentru alegeri) a anulat mai multe apariţii TV, după ce s-a difuzat un material video în care ea a spus că a practicat vrăjitorie. O atitudine contradictorie cu campania sa de apărare a familiei şi valorile religioase conservatoare mai tradiţionale.

Gazda, jurnalistul Bill Maher a prezentat în Real Time, la noul lui show de pe HBO, o secvenţă de spectacol mai vechi , înregistrată la 29 ocobre 1999, dar care nu fusese dată publicităţii niciodată.

Christine_O'Donnell_by_Gage_Skidmore

Sursă foto: Wikipedia

O’Donnell a spus că “am cochetat cândva cu vrăjitoria. Nu am aderat niciodată la vreun grup . Am fost însă alături de oameni care au făcut acest lucru.. Una din primele mele întâlniri cu vrăjitoria a fost pe un altar satanic. Era sânge şi chestii de genul acesta.. Ne-am dus la cinema şi apoi la un picnic unde exista un altar satanic”, a declarat politiciana americană.

Videoclipul a fost imediat preluat de mai multe canale şi multe site-uri de ştiri. Este un pas înapoi pentru O’Donnell, mai ales că în noaptea plină surprize a victoriei sale împotriva candidatului oficial al Partidului Republican la şefia partidului, NBC a transmis (aşa cum promisese) un interviu mai vechi al ei, atunci când aceasta se ocupa cu conducerea unei mişcări anti-masturbare pentru adolescenţi şi adulţi.
O’Donnell a ales să anuleze participarea sa la programul “Face the Nation (CBS) şi apoi la programul de la Fox News Sunday, care urmau să-i fie foarte favorabile, având în vedere orientarea foarte conservatoare a postului de televiziune Fox News .

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Hide