July 9, 1947 - Catalina Island, CA, USA

Întâlnire de gradul trei în Danemarca

July 9, 1947  -  Catalina Island, CA, USAÎntr-o după-amiază de vară a anului 1940, la Jutland (Danemarca), un tânăr în vârstă de 15 ani conducea câteva vaci, când a zărit deodată trei personaje curioase care veneau dinspre nord-est.
Erau îmbrăcate în haine de un verde aprins, compuse dintr-o singură piesă şi care le acoperea chiar gâtul şi o bună parte din faţă. Dar faţa părea să fie protejată de o placă din sticlă.
De la umeri până la picioare aveau două perne în formă de colac groase de aproximativ 10 cm. Cele trei fiinţe erau de mărime normală şi mergeau balansându-şi uşor braţele asemeni unor roboţi, a precizat martorul.
La 30 de metri de tânărul danez, fiinţele stranii au schimbat brusc direcţia spre sud şi au dispărut în spatele unei coline. Martorul a alergat spre acel loc şi a văzut un obiect strălucitor semisferic care se afla pe sol. Dar i-a văzut şi pe cei trei străini…
Deodată, fără a fi observat că s-a deschis vreo uşă, martorul a constatat că cele trei personaje dispăruseră. Obiectul a emis un zgomot ascuţit şi s-a ridicat lent. După 6-7 secunde a pornit în direcţia sud-est unde a dispărut.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Hide