moartea

Motanul care vede moartea

Oscar locuiește într-o casă pentru pensionari. Are un dar special, de aproape cinci ani … Motanul funcționează după un ritual bine repetat. Animalul rătăcește dintr-o cameră în alta și zăboveşte printre persoanele în vârstă pe cale să moară.
Motanul Oscar pare să insistă să stea lângă aceşti oameni care se află la sfârşitul vieţii! Ca şi cum simte nevoia de a sprijini aceste persoane pe ultima linie dreaptă a destinului lor.
Se crede că motanul are darul unui medium sau o hiper sensibilitate. Multe animale sunt extrem de sensibile la energii şi emoții. Oscar pare să aibă în mod evident o misiune pentru a sprijini pacienții în ultimele lor ore de viaţă pământeană, probabil datorită darurilor sale extrasenzoriale.

moartea
Motanul Oscar reprezintă pentru multe suflete aflate în agonie un adevărat suport în lupta pe care o duc cu moartea. Între ei are loc o empatie excepțională, în momente critice pentru oameni.
Probabil că Oscar reuşeşte să le vadă aura şi sănătatea precară, chiar sfârșitul vieții. Dacă ar putea vorbi, ce interesant ar fi…

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Hide