The-Betz-Sphere

O sferă misterioasă cu patru poli magnetici!

Familia Betz a descoperit în curtea sa o minge de metal strălucitoare, în martie 1974. La început, membrii acesteia nu au anunţat presa deoarece au dorit să o observe o periadă de timp și s-o studieze. Iniţial, au crezut că aveau de-a face cu un proiectil de tun medieval gândindu-se că acel teren se aflase sub ocupație spaniolă înainte de 1600.
Sfera ciudată s-a animat în primul rând când ei au pus muzică, apoi a început să se rostogolească de la sine pe podea atunci când Terry, în vârstă de 21 de ani, a început să cânte la chitară. Uimiţi, părinții au pus-o pe masă. Dar sfera continua să se învârtă în continuare, fără a cădea.The-Betz-Sphere
Apoi, familia și-a amintit un episod când ușile au început să se închidă de la sine și muzica semăna cu un organ care a început să joace. Din acest moment, cu toţii au înţeles că era vorba despre ceva paranormal şi s-au decis să caute ajutor, deoarece niciun membru al familiei Betz nu fusese vreodată în posesia unui instrument muzical similar.
De asemenea, au descoperit că mingea răspundea la căldură naturală, iar în zilele senine era de multe ori mult mai activă decât în cele noroase sau ploioase, dar nu a răspuns în nici un fel la vreo căldură artificială care ar fi fost proiectată pe ea.
Primul om din afara familiei Betz care a ajuns să vadă obiectul ciudat a fost un fotograf pe nume Lou Anger, care lucra pentru Journal Jacksonville.
El a privit balonul care se propulsa în sine prin cameră înainte de a se opri chiar în fața lui, ca un câine fericit. După ce povestea a fost făcută publică în mass-media, aproape toată lumea era sigură că omenirea a dat peste un fel de dronă extraterestră, menită de a preleva mostre de pe planeta noastră și de a ne studia specia.
Mingea de metal a fost supusă unui număr de examene în Louisiana, la o instituție numită Omega Minus One. Doctorul Carl Willison, care a fost responsabil al operațiunii, a fost mai întâi uimit să descopere că sfera avea nu una, ci trei sau, uneori, chiar patru poli magnetici!
Niciun obiect, de orice natură, nu a fost găsit vreodată pe Pământ să fi având aceste particularități uluitoare.
Apoi au descoperit ca densitatea interioară a mingii nu era constantă, ea varia foarte mult după un tipar ciudat și asimetric. La acea vreme, fizicienii de marcă din întreaga lume nu au reușit să explice sau chiar să înțeleagă fenomenul.
Dar lucrul cel mai interesantă a venit mai târziu, când sfera misterioasă a fost supusă unei analize cu raze X. În mod ciudat, bila ciudată a arătat alte trei sfere din interior, la fel ca și faimoasele păpuși din lemn din Rusia. După toate aceste descoperiri bizare, a fost testat metalul în sine și s-a dovedit a fi oarecum similar cu oțelul inoxidabil, dar mai diferit și de natură necunoscută. De unde provenea? Cine a adus sfera pe Terra şi în ce scop?
Misterul pluteşte asupra acestui caz foarte straniu. Nu se ştie unde se află acum sfera care a tulburat apele fizicienilor de pe planetă. Iar familia Betz este de negăsit!

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Hide