1024px-September_17_2001_Ground_Zero_02

Poliţiştii au văzut fantome după atacul terorist de la World Trade Center

În timpul atacului teribil care a lovit Statele Unite ale Americii la 11 septembrie 2001, mai mulți ofițeri de poliție au mărturisit că au văzut apariţiile stranii ale unor entităţi care semănau foarte mult cu fantome în timp ce sortau molozul de la World Trade Center.

 

 

După atentatul terorist teribil de la 11 septembrie 2001, care a lovit orașul New York şi a pus la pământ turnurile gemene ale World Trade Center, au apărut foarte multe povești cu fantome transmise de către unii ofițeri de poliție, care lucrau la fața locului, ocupându-se de cernerea molozului rezultat din cele două turnuri.
Frank Marra, acum pensionat, și fost locotenent de poliție din New York, a povestit recent povestea lui ciudată petrecută în acele zile teribile din 2001.

 

Rămășițele World Trade Center (The Pile). Foto de Mate Eric J. Tilford, U.S. Navy. Sursa Wikipedia.

Rămășițele World Trade Center (The Pile). Foto de Mate Eric J. Tilford, U.S. Navy. Sursa Wikipedia.

În timp ce era extrem de preocupat cu molozul de la turnurile gemene, a observat o femeie ciudată, îmbrăcată în haine negre din epoca celui de Al Doilea Război Mondial, care ținea în mână ceea ce părea a fi o farfurie de rații alimentare.
“Fantoma” părea să apară mereu la aproximativ 50 de metri de el, dar, în mod inexplicabil, a dispărut repede atunci când omul a încercat să o fixeze cu ochii pentru a putea să o observe mai bine. De asemenea, şi alţi polițişti au pretins că au văzut mase negre misterioase mari, un fel de umbre care apăreau și dispăreau atunci când căutau prin moloz după posibile resturi umane.
Mai târziu, Frank Marra a recunoscut că a consultat un mediu pentru a da un sens la ceea ce a fost martor, și i s-a făcut o revelaţie ciudată. Pentru mediu, fantoma pe care fostul ofițer de poliție a observat-o de mai multe ori, era de fapt un fel de susţinător de suflete, care avea drept scop să le sprijine și să le ghideze în viața de apoi.
S-au mai făcut însă unele speculaţii privind imaginile pe care le crea fumul groaznic care ieşea de la cele două turnuri care ardeau, chiar de către jurnaliştii de la prestigioasa CNN. Mulţi au văzut în aceste imagini tulburătoare şi înspăimântătoare semne ale Apocalipsei! Dacă ne uităm cu atenţie, putem cu uşurinţă realiza că adevărul nu este chiar atât de departe…

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Hide