Allison_DuBois

Povestea reală a lui Allison Dubois, care a inspirat serialul Medium

Adevărata Allison Dubois, care a inspirat serialul Medium, personajul jucat de Patricia Arquette, s-a născut 24 ianuarie 1972 în Phoenix, Arizona (Statele Unite ale Americii).
Povestea ei incepe de la vârsta de 6 ani, când bunicul său decedat i-a apărut şi i-a cerut să-i spună mamei ei că totul este bine, că este mereu cu ea şi că nu mai suferă. De atunci, acest medium comunică cu cei morți și le primește mesajele de speranță și de reasigurare, adresate pentru cei dragi.
După ce a studiat dreptul și a obținut o diplomă în științe politice și istorie la Universitatea de Stat din Arizona, a efectuat un stagiu la biroul procurorului, unde abilităţile sale oculte s-au dovedit foarte utile. Allison Dubois a lucrat cu poliția din Glendale, Arizona și cu FBI-ul, punând darul său în serviciul forţelor de ordine, pentru cazuri inexplicabile, devenind un profiler de renume.

Autor foto TV Squad Julia, sursa Wikipedia.

Autor foto TV Squad Julia, sursa Wikipedia.

Dar cum se manifestă morții? Ea descrie voci interioare şi apariţiile:
„Spiritele sunt în faţa mea. Gura lor nu se mișcă, dar aud ce spun.”
Desigur, Allison, la fel ca în serialul cu Patricia Arquette, realizat după cartea ei, intitulată Don’t Kiss Them Good-Bye, are viziuni gen déjà vu şi visează la un caz:
„Am viziuni care arată ca filmele proaste. Într-o zi, am văzut o femeie murind în timp ce făceam cumpărături la supermarket.”
Ciudat, Improbabil, misterios, manipulare, straniu, ocult? Universitatea din Arizona nu a crezut-o cu adevărat și a supus-o pe Allison Dubois la mai multe teste timp de patru ani. În cele din urmă, specialiştii universităţii au declarat la unison că Allison are daruri paranormale cu adevărat neobișnuite.
Între timp, ea colabora cu poliţia în liniște în mai multe cazuri. Întotdeauna în echipa anchetatorilor. Niciodată nu s-a situat în partea familiilor, deoarece nu dorea să le dea speranțe false!
În 2002, Allison a analizat dispariția lui Elizabeth Smart, o fată de 15 ani, răpită lângă Salt Lake City.
„Am identificat rapid un om pe nume Brian aparent cunoscut de familie”, a spus ea într-un interviu. Am văzut-o de asemenea pe Elizabeth în mijlocul copacilor.”
Tânăra a fost găsită vie nouă luni mai târziu într-o pădure. Răpitorul ei se numeşte Brian Mitchell şi este un fost angajat la familiei Smart.

 

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Hide