Lucrare de Travis Walton sursa Wikipedia. Rapit de ozn.

Răpiți de extratereștri, o chestiune foarte serioasă (IV)

– Ați menționat mai devreme că folosiți numele „Lacerta” când sunteți printre ființele umane și că iubiți probabil adevăratul soare de la suprafața planetei. Dar cum de puteți fi printre oameni? Nu ne semănați, deci oricine va vedea că aparțineți unei alte specii. De ce nimeni nu a văzut și descris o asemenea existență dacă trăiți de la începutul „creației” noastre cu noi pe aceeași planetă? Puteți să-mi explicați?

 • În primul rând, genul meu a fost bineințeles văzut și a fost descris (și adorat) de multe ori în trecutul vostru primitiv, de exemplu în scrierile voastre religioase iubite, Biblia voastră crestină. Puteți găsi descrieri și chiar desene simple cu noi de asemenea în partea de sud a continentului american pe mai multe temple. Oamenii întelepți „așa-zis” din India și din munții asiatici au descris speciile noastre de multe ori în scrierile lor, precum și alți „oameni ințelepți” de pe continentul african. Cred că suntem speciile neumane cele mai menționate (poate alături de „ilohimi”) din istoria voastră. Dacă nu mă credeți, aruncați o privire în istoria voastră și veți vedea adevărul cuvintelor mele. „Marii” voștri oameni de știință au făcut apel la credința în noi, „superstiția” și „religie” și azi „oamenii inteligenți” au uitat prezența noastră la suprafață în trecut. Specia noastră este chiar vazută, între altele, cateodată pe Terra astăzi de martori umani în forma sa originală sau în intrările noastre de la suprafață și în sistemele de tunele, dar din fericire voi și mass-media n-ați luat raportările unor asemenea „nebuni” în serios (este bine pentru noi și este motivul pentru care le permitem acestor oameni de a ne vedea cum suntem adevărat). Unii din speciile mele sunt de asemenea în contact direct cu oamenii de știință umani și politicienii de la suprafață, dar este strict secret și nimeni din publicul vostru nu știe nimic (subiectul acestor adunări sunt în general războiul viitor cu și între speciile străine și asistenta noastră în acest război). Dar există de asemenea o altă explicație, de ce nu putem să mergem printre voi și de ce voi nu sunteți capabili de a ne recunoaște: imitația. Urmărirea poate să vă pară încă și mai incredibilă și să vă bulverseze chiar și pe voi, dar pentru că m-ați întrebat vă voi explica. V-am spus înainte că avem capacități mentale mai avansate decât speciile voastre și prin „mai avansate” înțeleg că suntem capabili de a folosi telepatia și telekinesia de la nașterea noastră cu siguranță (de fapt, mama și copilul nou-născut comunică în general cu telepatie în timpul primelor luni) fără formare specială cum aveți voi nevoie pentru a activa acele părți adormite ale creierului vostru. Structura creierului nostru este puțin diferită și hipofiza noastră este mai mare și mai activă decât a voastră, mai ales când suntem în lumina soarelui. Propriile noastre capacități sunt foarte puternice în raport cu ale voastre, însă slabe în raport cu forțele „materializante” ale spiritului unor specii străine de pe această planetă. Nu am fost niciodată foarte bună în aceste lucruri ale spiritului, dar avem toți aceste capacități fundamentale și putem să le utilizam de exemplu pentru a ne proteja sau chiar pentru a ataca.

 

Când suntem la suprafață și intâlnim ființe umane (chiar un mare grup dintre ei, asta nu face nicio diferență. Toate spiritele voastre sunt ca un singur spirit) suntem capabili de a atinge spiritul lor, și de a le induce prin telepatie ordinul „Vedeți-ne ca pe unul de genul vostru” și spiritul uman slab va accepta acest ordin fără a-l refuza și ne vor vedea (în ciuda aparenței noastre reptiliene) ca ființe umane, normale. Am facut-o de multe ori și voi, ființele umane slabe mă vedeți în general ca o femeie brunetă atrăgătoare, pentru că am creat această imagine de imitație „specială” acum câțiva ani în spiritul meu și pot să o induc în spiritul vostru fără probleme. N-am avut nevoie la început decât de puțin timp ca să învăț corect folosirea imitației, în schimb a lucrat aproape automatic și pot chiar să merg prin grupul vostru chiar dacă grupul vostru va recunoaște ceea ce sunt. Există o schimbare simplă în conștiința voastră care a fost plasată acolo de „ilohim” când au creat genul vostru și noi putem folosi asta pentru a vă convinge că vedeți ființe umane când ne priviți (de asemenea, și ceilalți străini folosesc această schimbare). Este mai ușor decât credeți. Când sunt adunări între genul vostru și străinii care par să vă semene exact, acești străini au utilizat această schimbare și unele dintre adunările voastre cu străinii masculi pot de asemenea să fie explicate cu adunările cu genul meu. Când l-am întâlnit pe E.F. prima oară, el m-a văzut de asemenea ca o femeie umană normală și-mi amintesc că era foarte înspăimântat și bulversat când i-am revelat adevărata mea aparență.

– Este foarte înspăimântător. Puteți ucide cu aceste capacități?

 • Da, dar este interzis. Asta nu înseamnă că nu a fost făcut în timpurile anterioare.

– Ambele sexe aveți aceste capacități?

 • Da.

– În ce privește fotografiile, cum apăreți pe ele?

 • Voi apărea pe fotografii ca o existență reptiliană, pentru că nu pot să am influența asupra fotografiei sau aparatului foto. Dacă el sau ea vor developa filmul și vor arăta fotografia altora, mă vor vedea în forma mea originală. Este motivul pentru care este interzis genului nostru de a fi filmat sau fotografiat și trebuie să evităm fiecare aparat foto de la suprafata (este foarte dificil și am fost filmați de câteva ori în trecut fără cunoștința noastră, mai ales de anumite guverne ale voastre și de agenți secreți).

– Ce alte ordine puteți induce în spiritele noastre? Ceva de genul „Serviți-ne” sau „Supuneți-vă”?

 • Este o întrebare stranie. Nu suntem dușmanul vostru (majoritatea dintre noi) deci de ce ar trebui să facem asta? Răspund întrebării dvs.: depinde de calitatea spiritului uman și de forța reptilei. Nu exista niciun „Serviți-ne” sau „Servește-mă” ca schimbare în spiritul vostru, dacă un asemenea ordin este mult mai dificil de indus. Dacă spiritul uman și conștiința sunt slabe și inductorul reptilian este încercat în aceste lucruri și era câteva ore în soare înainte ca el sau ea încearcă de a o face, atunci el ar putea lucra probabil pentru ceva timp. Există învățături secrete privind subiectul acestor lucruri, dar n-am învățat niciodată orice privind asta. Utilizez capacitățile mele fundamentale pentru imitare și pentru comunicarea cu propriul meu gen și uneori pentru alte lucruri private, însă nu le-am folosit niciodată pentru a vătăma ființele umane sau spiritul lor.

– O ultimă întrebare: ați spus că vă puteți ascunde OZN-urile? Utilizați aceleași capacități de a face asta?

 • Da, pe o bază tehnica. Există un aparat puternic în interiorul fiecărei mașinării care este capabil de a trimite un semnal artificial spiritelor voastre pentru a vă convinge, că nu vedeți nimic altceva decât cerul sau că vedeți un avion normal sau avioane în locul vaselor noastre. Este foarte des folosit, pentru că evităm publicul uman când ne instalăm în atmosferă. Dacă sunteți capabili de a ne vedea „OZN-urile” înseamnă că aparatul este acolo și că cineva sau o defecțiune l-a dezactivat dintr-un anume motiv. Așa-zisul efect de camuflare lucrează și asupra fotografiilor. Dar de ce să vrea cineva să facă o fotografie cerului când nu ar putea vedea nimic excepțional? Apropos, majoritatea punctelor de intrare la suprafață sunt apropiate de tunelele noastre și de asemenea ascunse cu un asemenea aparat și genul vostru va vedea în general doar ziduri normale în loc de usă. Este un motiv pentru care am zis că nu veți fi capabili de a găsi o asemenea ușă secretă spre lumea noastra (dar s-a întamplat de câteva ori în trecut).
Lucrare de Travis Walton sursa Wikipedia

Lucrare de Travis Walton sursa Wikipedia

– În spatele vostru există și propriul nostru trecut. Ați menționat că „illohim” au creat rasa noastră umană. De unde au venit și cum ne-au privit? Ce s-a întamplat exact când au sosit? Ei sunt „Dumnezeul” nostru?

 • „Illohim” a venit din acest Univers, din sistemul solar pe care voi îl numiți „Aldebaran” în hârtile voastre. De obicei era o foarte mare specie umanoidă, aveau părul blond și pielea foarte albă (au evitat lumina soarelui, pentru că nu le făcea bine la piele și la ochi. Era absolut incredibil pentru o specie ca noi care iubește soarele). La început au părut a fi foarte inteligenți și pașnici și noi am început mai mult sau mai puțin o comunicare cu ei, dar mai târziu și-au arătat adevaratele intenții și planuri: doreau să facă maimuțele să evolueze într-o nouă specie și noi eram un factor neliniștitor pentru ei pe noua planetă zoologică. În primul rând, au luat vreo 10.000 sau poate chiar 20.000 din strămoșii voștri și au lăsat planeta pentru câteva sute de ani. Când au revenit, i-au adus pe strămoșii voștri (acum mai umani). Atunci au lăsat încă o dată Lumea pentru câteva mii de ani și pre-ființele umane primitive au trăit cu noi fără probleme majore (doar le era frică de avioane și de tehnologia noastră). „Illohim” le-a lucrat spiritul, creierul și structura corpului și acum ei erau capabili de a folosit uneltele și focul. „Illohim” a revenit de șapte ori în 23.000 de ani și a accelerat viteza de evoluție a unuia din genul vostru. Trebuie să înțelegeți ca nu sunteți prima civilizație umană de pe planetă. Primele ființe umane avansate care trăiau în același timp cu tehnologia și cuvântul au existat pe această planetă acum aproximativ 700.000 de ani (oamenii voștri de stiință nu înteleg asta, pentru că au găsit numai oase de pre-ființe umane și câteva desene de cavernă primitive care arată ființe umane avansate și aparate zburătoare). Asta a avansat genetic specia umană care trăia cu noi, dar ei au evitat de a avea contact cu genul meu, pentru ca „illohim”, profesorii i-a prevenit în scop mincinos că suntem existențe rele și că-i mințim.

După câteva secole strainii au decis să dispară prima lor creație și au accelerat evoluția unei a doua și mai bună serie de probă și așa mereu. Adevărul este civilizația voastră umană modernă nu este prima de pe această planetă Terra ci deja a șaptea. Clădirile primei specii s-au pierdut, dar a cincea civilizație a fost cea care a construit marile construcții triunghiulare pe care voi le numiți „piramidele egiptene” astăzi acum aproximativ 75.000 de ani (egiptenii voștri tocmai au găsit aceste mari piramide vechi în nisip și nu au încercat, chiar fără succes, sa construiască edificii asemănătoare) și a șasea civilizație a fost cea care a construit orașele în ruine pe care le puteți găsi astăzi sub mare în așa-zisa regiune Bimini acum circa 16.000 de ani. Ultima creație a celei de-a șaptea specii din seria voastră a fost făcută chiar acum 8.500 de ani și este singura creație de care vă puteți aminti și la care se raportează scrierile voastre religioase. Contați pe arheologie și pe obiectele de palentologie care va arata un trecut rău și scurt, dar ar trebui să știți orice privind subiectul celor șase civilizații de dinainte. Și dacă găsiți evidente pentru existența lor, o negați și interpretați rău faptele. În parte este o programare a spiritului vostru și în parte o ignoranță pură. V-aș zice să urmați doar subiectul creațiilor voastre, pentru că cele șase specii umane anterioare sunt pierdute și în consecință nu ar trebui să vă intereseze.

A existat un lung război între noi și „illohim” și de asemenea între anumite grupări de „illohim” între ele-însele, pentru că mulți dintre ei aveau opinia că pentru crearea la nesfârșit a speciilor umane pe această planetă nu are niciun adevărat sens. Ultimele bătălii din acest război au fost duse în orbită și la suprafață acum 5.000 de ani. Străinii au folosit arme sonice pentru a distruge orașele noastre clandestine dar în schimb eram capabili de a distruge multe din instalațiile lor de la suprafață și baze din spațiu. Ființele umane din seria voastră erau foarte înspăimantate când au observat bătăliile noastre și le-au scris în forma de mituri religioase (spiritul lor nu era capabil de a înțelege asta). „Illohim” care a părut ca „zeu” pentru a șasea și a șaptea specie le-a zis că este un război între bine și rău și că ei sunt cei buni și noi suntem partea rea. Asta depinde cu siguranță de punctul de vedere. Era planeta noastră înainte ca ei să fi sosit și înainte de a-și fi început proiectul de evoluție cu genul vostru. În opinia mea, era dreptul nostru de a lupta pentru planeta noastră. Era exact acum 4.943 de ani după scara timpului vostru când Elohim a lăsat încă o dată planeta pentru motive necunoscute (este o dată foarte importantă pentru noi, pentru că mulți dintre istoricii noștri au numit-o o victorie). De fapt nu știm ce s-a întâmplat exact. „Illohim” au plecat, au dispărut fără vreo urmă cu vasele lor și am găsit cea mai mare parte a instalațiilor lor de la suprafață distruse de ei. Ființele umane erau pe cont propriu pentru a-și dezvolta civilizația. Mulți dintre noi am fost în contact cu unele triburi din sud) ale speciei voastre în secolele viitoare și erau capabili de a-i convinge pe unii din ei că nu suntem „Răul” pe care străinii au vrut să-l creadă. Timp de 4.900 de ani până astăzi, multe alte specii străine au sosit pe planetă (unii au folosit vechea învățătură și v-a programat spiritul și încă o dată s-a jucat de-a Dumnezeu pentru voi) dar „illohim” nu au mai revenit niciodată. Ei mai lăsaseră de asemenea planeta în trecut pentru o durată de câteva mii de ani, deci așteptăm revenirea lor într-o zi în viitor pentru a-și termina proiectul său a dispărut probabil cu a șaptea specie, dar nu știm într-adevăr ce s-a întâmplat cu ei. Civilizația voastră curentă nu știe nimic despre subiectul adevăratei voastre origini, despre subiectul adevăratului vostru trecut, despre subiectul adevăratei voastre lumi și Univers și știți foarte puțin despre subiectul nostru și de trecutul nostru. Dușmanii voștri sunt deja aici și voi nu ne înțelegeți. Deschideți-vă ochii sau veți fi curând într-o mare problemă. Dacă nu ați înțeles nimic despre lucruri înainte să vi le spun, atunci trebuie să le credeți într-adevăr și să vi le amintiți de acum înainte.

– De ce vă gândiți că nu vă cred?

 • Am o anume senzație că nu mă credeți, în afară de faptul că m-am așezat aici în fața dvs. Tot ceea ce v-am spus în ultimele ore este adevărul absolut cu privire la lumea noastră.

– Câte specii străine sunt active în acest moment pe Terra?

 • După câte știm 14 specii: 11 din acest Univers, 2 dintr-o altă „bulă” și 1 foarte avansată dintr-un plan foarte diferit. Nu-mi cereți nume, pentru că aproape toate nu sunt pronunțabile pentru voi, opt dintre ele nu sunt de asemenea pronunțabile pentru noi. Majoritatea speciilor mai ales cele avansate vă studiază ca animale și nu sunt foarte periculoase pentru voi și pentru noi și lucram cu unii dintre ei, însă trei specii sunt ostile, inclusiv cea care era în contact cu unii din guvernele voastre și a schimbat tehnologia lor pentru cupru și alte lucruri importante și care v-a trădat genul. A fost și este un „război rece” între două dintre aceste curse ostile în timpul ultimilor 73 de ani și a treia specie a părut să fie „învingătoare” în această luptă inutilă. Așteptăm un război mai fierbinte între ei și voi în viitorul apropiat (aș zice în următorii 10 sau 20 de ani) și suntem neliniștiți privind subiectul acestei dezvoltări. De curând, au existat zvonuri privind subiectul unei noi a 15-a specii care a sosit pe Terra doar acum 3 sau 4 ani, însă nu știm nimic cu privire la intențiile lor și nu suntem în contact cu ei. Poate zvonurile sunt false.

– Ce vor străinii ostili?

 • Mai multe materii prime, inclusiv cupru pentru tehnologia lor, apa voastră (sau mai bine zis hidrogenul din apa voastră care este o sursă de energie în fuziunea avansată tratată) și anumite elemente chimice din aerul vostru. Între altele, două din specii se interesează de asemenea de corpul vostru, de țesătura voastră umană și de sânge, pentru că propria lor structură genetică este defectă datorită unei proaste evolutii și radiații (după câte știm) și au nevoie de sforile intacte ale genului vostru și chiar de animale pentru propria lor genetica, dar nu sunt cu adevărat capabili de a repara complet defectele pentru ca ADN-ul lor și ADN-ul vostru nu sunt complet compatibile (propria mea specie este absolut incompatibilă cu ei, deci nu sunt foarte interesați de noi) și încearcă de a face rase încrucișate mai compatibile între voi și ei prin folosirea fertilizării artificiale și a uterelor artificiale. Presupunem ca viitorul război va fi între cele trei specii sau între voi și una sau ori toate două vor lupta pentru materia primă, hidrogen, aer și ADN.

– Și care este motivul pentru „răpiri”?

 • În parte, mai ales când străinii au luat gustul oului și a spermei de la voi. Câteodată răpitorii aparțin unei alte specii mai avansate și ei vor doar să vă studieze corpul și spiritul (care este mai interesant pentru unii dintre ei decât corpul vostru solid) cum ați studia voi un animal primitiv. Cum am spus, trei specii străine sunt ostile și asta vrea să spună că nu vă iubește destinul și cei care au fost „răpiți” de ei foarte rar vor reveni vii. Dacă vreunul este capabil de a raporta despre subiectul unei răpiri, vrea să spună în opinia mea că el sau ea nu au întâlnit una din speciile agresive sau că el sau ea sunt o ființă umană foarte foarte norocoasă pentru că trăiește.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Hide