triungi alaska

Triungiul Bermudelor din Alaska

Toată lumea ştie despre misterele care planează asupra Triunghiului Bermudelor din Caraibe dar ignoră faptul că există unul asemănător şi în Alaska.

 

 

Acest Triunghi misterios se presupune că ar exista între orașul Juneau și Yakutat în sud-est, unde lanțul muntos Barrow se întinde la nord și orașul Anchorage din centrul statului american Alaska.
Triunghiul Bermudelor din Alaska este greu de acceptat de către autorităţi dar recunosc că aici se petrec totuşi fapte bizare şi multe dispariţii dificil de explicat. triungi alaska
De fapt, chiar și indienii din acest stat, tlingitii, sunt siguri că există cu adevărat un fel de Triunghi al Bermudelor în Alaska!
Conform folclorului local, există un om, cunoscut sub numele de Kushtaka care îşi poate schimba forma într-o vidră și are capacitatea de a atrage oameni nevinovați în capcanele sale. Această teorie înconjoară multitudinea de persoane dispărute din lista pe care statul a publicat-o, ceea ce pare să confirme adevărul despre Triunghiul Bermudelor din Alaska.
Dar, spre deosebire de Triunghiul Bermudelor din Caraibe, unde operațiunile de salvare au fost ușor de obținut, atunci când vine vorba de Triunghiul Bermudelor din Alaska, totul devin extrem de dificil. Regiunea este în principal deșertică, pădurile sunt adânci și iernile greu de suportat. Ca să nu mai vorbim de faptul că există animale sălbatice, cum ar fi urşii grizzly care cutreieră nestingheriţi pădurile și pustietatea.
Frigul pătrunzător conferă regiunii un aspect teribil şi de cele mai multe ori această zonă pare aproape complet inaccesibilă pentru a se efectua o operațiune de salvare în aceste condiții. Este ca şi cum s-ar căuta un ac în carul cu fân.
Inaccesibilitatea este un motiv cât se poate de serios pentru care misterul din Triunghiul Bermudelor din Alaska se adâncește și devine și mai complicat cu fiecare nou caz.
Datele statistice oferite de oficialii statului american Alaska arată că aici au dispărut până acum, în condiţii misterioase, 2.883 de persoane. Un motiv de îngrijorare şi suficient ca să admitem că există o mare problemă în faţa autorităţilor, aşa-zisul Triunghi al Bermudelor din Alaska.
Alaska atrage mulţi oameni care sunt profund interesați de drumeții, alpinism și de aventură în sălbăticie. Un exemplu de atracție a regiunii dar care s-a soldat tragic este cazul lui Chris McCandless, de 24 de ani. Tânăra s-a pierdut în pustietate şi a pierit din cauza foamei, în 1993. Trupul său a fost găsit accidental de un vânător de elani, după patru luni.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Hide