mariela778 clarvazatoarea Mariela

Vedea în mine jumătatea pe care o căutase toată viața

Vedea în mine jumătatea pe care o căutase toată viața, soțul perfect. Imediat ce am rămas numai noi doi în acest demers amoros la petrecerea la care ne aflam, ea a început să mă flateze în exces și să-mi facă promisiuni peste promisiuni, ca și cum rolurile s-ar fi inversat. Pare ciudat dar vă spun adevărul.
M-a luat în serios și poate că mă vedea deja victima sa. Deodată, lumea mi se deschidea. Am petrecut două zile de vis în compania acestei femei fermecătoare care semăna leit cu faimoasa şi sclipitoarea actriţă Charlize Theron, idolul meu.
La restaurant, Mara a băut peste măsură. M-a uimit. Degeaba am încercat eu să-i temperez pornirile, că nu a fost chip.
Tot ceea ce se petrecea mi se părea absurd. Isprava ei, absurdă în esență, mă îngrozea. Ce urmărea? De ce nu s-a putut controla? Adevărul este că s-a simțit bine și a bravat. Eram sigur că își va dezvălui acum adevărata sa față. Eram curios să i-o știu.

M-a insultat. Eram ca un nimic în ochii săi.Femeia drăguță dispăruse ca prin farmec și a fost înlocuită de una demonică, de nerecunoscut. Am înghițit în sec și am continuat să-mi pun mii de întrebări în minte în timp ce ea se chinuia să mă convingă că aveam păreri diferite și că totul fusese o glumă, poate cam nesărată.
Oh, era însă extraordinar de fermecătoare…
În orice caz, o femeie cu zeci de fețe, periculoasă, după cum îmi dădeam seama, cu care nu era bine să mă încurc. Apoi, am aflat că ea avusese 4 – 5 soți și toți au ajuns într-o depresie severă. Din cauza ei!!Am fugit de acolo…
Oare avea farmece făcute? Era sau nu jumătatea mea? Puteţi să o readuceţi în braţele mele? Ce va fi în continuare cu viaţa mea? Îmi apare mereu în vis şi asta mă tulbură cel mai tare! O doresc mult!

Cristian, Copenhaga, Danemarca

copyright Mariela

copyright Mariela

Am făcut un ritual pe fotografia trimisă cu voi şi am văzut că ea este jumătatea ta. Deşi poate să pară ciudată, te iubeşte. Tu ai farmece făcute! Trebuie să lupţi pentru a fi alături de o asemenea femeie. Astrele sunt favorabile pentru tine!

Clarvăzătoarea Mariela

Contact:

 0753.594.565

Site personal: www.clarvazatoareamariela.com
Vizitaţi şi pagina ei de pe siteul www.vrajitoarero.com

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Hide