thule arian

Istoria mistică a naziştilor şi magia regatului subteran

Ultima Thule a fost capitala primului continent colonizat de arieni. Acesta se numea Hyperboreea şi era mai vechi decât Lemuria şi Atlantida (continente înghiţite de apele oceanului, unde au existat cândva mari civilizaţii). În Scandinavia se găseşte o legendă referitoare la Ultima Thule, această ţară minunată din Marele Nord unde soarele nu apune niciodată şi unde trăiau strămoşii rasei ariene.thule arian

Continentul Hyperboreea era situat în marea Nordului şi a fost înghiţit în timpul unei epoci glaciare. Se presupune că locuitorii săi au venit din sistemul solar numit Aldebaran care este astrul principal din constelaţia Taurului: ei măsurau aproximativ patru metri, aveau pielea albă şi erau blonzi cu ochi albaştri. Nu cunoşteau războaiele şi erau vegetarieni (Hitler de asemenea). După pretinsele texte din Thule, hyperboreenii erau foarte avansaţi în tehnologia lor şi s-ar fi servit de Vril-ya, maşini zburătoare cărora le zicem astăzi OZN-uri. Graţie exsistenţei a două câmpuri magnetice rotite invers, aceste discuri zburătoare erau capabile de levitaţie, ar fi atins viteze enorme şi făceau manevre surprinzătoare în timpul zborului, performanţe pe care le observăm astăzi la OZN-uri.

Ei au utilizat forţa Vril ca potenţial energetic, adică drept carburant (Vril=eter, sau prana, chi, forţă cosmică, orgon… Dar acest cuvânt derivă de asemenea din « vri-Il » akkadian ceea ce înseamnă « asemănător cu cea mai mare divinitate » sau « egal cu Dumnezeu ». Ei sustrăgeau deci energia (care nu costa nimic) din câmpul magnetic terestru, cum o fac convertizoarele cu tachioni ale comandantului Hans Coler sau motorul din « spaţiu quantic » dezvoltat de Oliver Crane.

Atunci când continentul Hyperboreea a început să se scufunde, locuitorii săi au săpat tunele gigantice în scoarţa terestră cu maşini mari şi s-au stabilit sub regiunea Himalaya. Acest regat subteran se numeşte Agarta sau Agarthi, şi capitala sa se numeşte Shamballa>.

Perşii numeau acest regat subteran Ariana sau Arianne, ţara de origine a arienilor. Karl Haushofer afirma că Thule era de fapt Atlantida şi spunea, contrar tuturor celorlalţi cercetători din Tibet şi din India, că supravieţuitorii din Thule-Atlantida s-au fi împărţit în două grupuri, unul bun şi altul rău. Cei buni care, după oracolul lor, au luat numele de agarthieni s-au instalat în regiunea Himalaya, cei răi care se numeau, după spusele lui Haushofer shamballahieni şi care doreau să reducă oamenii la sclavagism s-au îndreptat către vest. El a mai afirmat că între aceste grupuri au avut loc lupte ani în şir, luptă care a fost reluată la rândul său de Societatea Thule cu al III lea Reich reprezentându-i pe agarthieni contra shamballahieni, francmasoni şi sionişti. Probabil că aceasta era misiunea lui Haushofer!!

Suveranul acestui regat era Rigden Iyapo, regele lumii, iar reprezentantul său pe Terra ar fi dalai-lama. Haushofer era neliniştit că acest regat subteran de sub Himalaya era locul de origine al rasei ariene. El susţinea că avea proba obţinută în timpul numeroaselor sale călătorii în Tibet şi în India.

Semnul distinctiv al lui Thule era zvastika cu braţele îndreptate spre stânga. Conform spuselor tibetanilor lama şi lui dalai-lama în persoană, oamenii numiţi agarthieni există şi astăzi. Regatul subteran, care este pomenit în toate scrierile orientale, s-ar fi răspândit de-a lungul mileniilor sub toată suprafaţa Terrei cu centre imense sub Sahara, sub munţii Matto Grosso şi sub muntele Santa Catarina în Brazilia, sub Yucatan în Mexic, sub muntele Shasta în California, în Anglia, în Egipt, în Cehia şi Slovacia.blog-thule

Hitler spera să găsească intrările regatului subteran al Agartei şi de a intra în contact cu urmaşii “amenilor-zei” arieni din Aldebaran-Hyperboreea. În legendele şi tradiţiile acestui regat subteran, se spune, între altele, că va fi pe planeta noastră un război mondial devastator (al treilea) care se va sfârşi datorită cutremurelor de pământ şi altor catastrofe naturale inclusiv inversarea polilor care vor antena moartea a 2/3 din omenire. După acest « ultim » război, diferitele rase din interiorul Terrei se vor reuni din nou cu supravieţuitorii de pe suprafaţa planetei şi vor introduce « Vârsta de Aur » milenară (era Vărsătorului).

Hitler dorea să creeze o Agarta sau Ariana pe suprafaţa Terrei cu rasa stăpânilor arieni şi acest loc trebuia să fie Germania. În timpul celui de-al treilea Reich, au avut loc două mari expediţii SS în Himalaya pentru a găsi intrările în regatul subteran.

Alte expediţii au avut loc în Anzi, în munţii Matto Grosso şi Santa Catarina în Brazilia, în Cehoslovacia şi în Anglia precum şi la Polul Nord. Unii au afirmat că oamenii din Thule credeau că independent de sistemul tunelelor şi oraşelor subterane, Terra era găunoasă, cu intrări mari, una la polul Nord şi alta la polul Sud. Se refereau la legile naturii: microcosmosul şi macrocosmosul. Fie că era vorba de o celulă de sânge, de o celulă a corpului sau de un miez şi o cavitate înconjurată de un înveliş, « corona radiată », viaţa se petrece deci în interior. Oamenii din Thule au concluzionat că Terra trebuia să fie constituită deci după acelaşi principiu. Chiar druzele confirmă asta, căci sunt cavităţi stâncoase care au o viaţă proprie, adică mineralele şi cristalele, se găsesc în interior.

În consecinţă, Terra ar putea fi găunoasă şi ea, ceea ce ar corespunde, de altfel, spuselor tibetanilor lama şi lui dalai-lama şi ea ar trebui să aibă un miez, un soare central care conferă interiorului său un climat regulat şi o lumină solară permanentă.

Adevărata viaţă a planetei noastre s-ar petrece în interior de aceasta, rasa stăpânilor ar trăi acolo şi mutanţii la suprafaţă. Acesta ar fi motivul care ar explica de ce nu putem descoperi nicio viaţă pe alte planete ale sistemului nostru solar deoarece locuitorii de acolo locuiesc de asemenea în interior. Intrările pricipale ar fi la polul Nord şi la polul Sud, poli traversaţi de lumina soarelui central care creează « aurorele boreale », pretinsele lumini polare, greu de explicat de oamenii de ştiinţă. Masa solidă ar ocupa mai mult volum în interiorul planetei noastre decât masa apelor. După exploratorul polilor Olaf Jansen şi a altor exploratori, apa din interior ar fi apă dulce, ceea ce ar explica de ce gheaţa Articii şi Antarticii nu este constituită din apă sărată ci din apă dulce. Această teză privind alcătuirea planetei noastre este susţinută de mărturiile exploratorilor polilor Cook, Peary, Amundsen, Nansen, Kane şi de amiralul E. Byrd. Cu toţii au avut aceleaşi experienţe stranii care nu concordă cu teoriile “ştiinţifice” stabilite. Despre ce este vorba?
Toţi au constatat că vântul se încălzea deasupra latitudinii de 76 de grade, că păsările zburau deasupra gheţii în direcţia Nordului şi că animalele, cum ar fi vulpile, se îndreptau în aceeaşi direcţie, că se găsea zăpadă colorată şi gri care, topită dezvăluia polen de flori multicolore care se găseşte la polul Nord? De unde vine praful vulcanic pentru că niciun vulcan nu este semnalat pr hărţile oficiale disponibile? În plus, unii cercetători s-au găsit uneori într-o mare de apă dulce, şi au relatat că au văzut doi sori la un moment dat al călătoriei. Sau, au găsit mamuţi cu părul încă proaspăt al căror stomacuri conţineau, câteodată, iarbă proaspătă.

Pentru oamenii lui Thule, aceste mituri despre « Terra găunoasă » erau destul de stufoase pentru a fi luate în serios. Dar a avut loc totuşi o expediţie, în timpul celui de-al doilea război mondial, în Antarctica.Thule Gesellschaft Emblem - Occult History of the Third Reich

Atunci când în 1532 cuceritorii spanioli sub conducerea lui Pizarro au ajuns în America de Sud, indienii îi numeau Vicarochas (stăpânii albi). În legenda lor, este vorba despre o rasă de stăpâni giganţi cu pielea albă care, cu secole înainte au coborât din cer cu « discuri zburătoare ». Ei au domnit mult timp peste o parte a oraşelor indigenilor apoi au dispărut brusc, dar au promis că vor reveni. Indigenii au crezut că noii veniţi, spaniolii, erau acei Vicarochas şi le-au pus la dispoziţie aurul lor. Acelaşi lucru s-a petrecut şi în Tibet şi în alte regiuni din Himalaya atunci când au sosit primii călători albi. Tibetanii îi priveau uimiţi şi-i întrebau de ce au venit de acolo de jos (de la poalele munţilor) deoarece, de obicei, soseau din ceruri.

Ideologia conducătorilor germani ai Reichului era, de fapt, bazată pe tema lui El Shaddai care a avut drept consecinţă persecutarea evreilor, asupra revelaţiei lui Isaia, asupra ştiinţei templierilor. Toate aceste teme au fost folosite de nazişti în acţiunile lor, inclusiv în declanşarea celui de-al doilea război mondial.

 

Societatea Thule şi Adolf Hitler

La sfârşitul lui octombrie 1918, Sebottendorf le-a dat fraţilor din lojă Karl Harrer şi Anton Drexler, drept misiune, de a forma un cerc de lucru. Acesta a devenit, mai târziu, partidul muncitorilor germani, DAP (Deutsche Arbeiterpartei). Revista Societăţii Thule era Volkischer Beobachler (Observatorul poporului).

În octombrie 1918, tânărul ocultist şi ezoterist Adolf Hitler (care se numea, de fapt, Adolf Schicklgruber; Hitler era numele de fată al mamei sale) a intrat în DAP, partidul Thule, şi s-a remarcat pentru talentele sale de orator.

Trevor Ravenscroft descrie în Der Speer des Schicksals (Sabia destinului) ceea ce i-a povestit un prieten din tinereţea lui Hitler, Waufer Johanes Stein care a devenit, mai târziu, consilier al francmasonului Winston Churchill: Hitler, deja mare adept al misticismului la vârsta de 20 de ani, a încercat să atingă nivele de conştiinţă ridicate cu ajutorul drogurilor. Prin intermediul librarului Pretzsche din Viena, adept al misticismului german şi al doctrinei rasei stăpânilor arieni, Hitler şi-a stabilit bazele viziunii sale viitoare a lumii şi cu ajutorul său, a făcut rost de un drog halucinogen pentru a accede la iluminarea mistică.

Hitler, deja dependent de droguri din tinereţe, a luat narcotice puternice pe tot parcursul vieţii sale. Conform jurnalului de bord al medicului său personal, Theodor Morell, Hitler a primit timp de şase ani cât a durat războiul injecţii cu diferite calmante, stricină, cocaină, derivate morfinice şi alte droguri.hitler

În acea perioadă, Hitler a aflat despre “Protocoalele înţelepţilor din Sion”, ceea ce l-a făcut să aibă o mare aversiune faţă de evrei. Apoi el s-a angajat în DPA, partidul lui Thule, ca orator electoral şi a învăţat, mai târziu, de a scrie şi citi bine graţie lui Dietrich Eckart, anti-bolşevic şi frate al Societăţii Thule. Acesta l-a introdus pe Hitler în cercurile muncheneze şi berlineze, iar viitorul Fuhrer şi-a însuşit în întregime concepţiile Societăţii Thule.

În 1924, atunci când Hitler se afla în puşcărie la Landsberg ca urmare a puciului munchenez, Haushofer petrecea câteva ore pe zi cu el pentru a-i transmite teoriile şi proiectele sale. Între altele, i-a dat cartea lordului Bulwer-Lytton intitulată “The coming race” (Rasa care va veni), în care era descrisă o rasă ariană puternic dezvoltată care trăia sub pământ. Vasele în formă de farfurii zburătoare jucau un rol esenţial. Dar Hitler a citit şi cartea lui Ferdinand Ossendowski “Animale, oameni şi zei” care dezvăluia legendele Agartei şi Shamballei. Şi a fost perfect absorbit de magia regatului subteran şi de doctrina rasei ariene proprie membrilor Societăţii Thule.

Haushofer şi Hess şi-au luat drept sarcină de a-l instrui politic pe Adolf Hitler. La Landsberg, acesta din urmă a scris faimoasa şi controversata Mein Kampf (Crezul meu) făcând un amalgam din teoriile lui Haushofer, din gândurile lui Rosenberg şi din propaganda politică. Rudolf Hess se ocupa de formularea exactă şi bătea textul la maşină. Influenţa lui Karl Haushofer desemnat ca “marele magician al celui de-al treilea Reich” arată rolul esenţial pe care l-a jucat misticismul şi ocultismul în Reich. Lui Haushofer i se atribuia şi <darul profeţiei>, iar precizia predicţiilor sale l-au făcut să beneficieze de o ascensiune uimitoare în mediile influente oculte ale epocii de dinainte de război în Germania.

Jack Fisherman a scris despre acest subiect în The Seven Men of Spandau că Rudolf Hess, între altele, era complet absorbit de ideile şi teoriile lui Haushofer. Călătoria sa stranie în Anglia o demonstrează. Haushofer a avut într-adevăr un vis în care “îl zărea pe Rudolf Hess traversând culoarele castelului englez şi aducând pacea celor două cele mai mari naţiuni nordice”. Şi cum Hess nu se îndoia de justiţia profeţiilor lui Haushofer, a urmat acest vis.

 

Expeditie nazista in Tibet

Expeditie nazista in Tibet

 

 

Conducătorii celui de-al treilea Reich şi-au însuşit, la rândul lor, ideile magice ale Societăţii Thule. Salutul din Thule « Heil und Sieg » (Salut şi victorie) a fost preluat de Hitler care l-a transformat în Sieg Heil. Acest salut în legătură cu braţul ridicat, este un ritual magic utilizat pentru formarea voltelor. Franz Bardon “Frabato” a descris în detaliu voltele magice şi utilizarea lor. Era probabil cel mai cunoscut magician german. Hitler i-a propus posturi importante în guvern cu condiţia de a-şi pune la dispoziţie talentele în magie pentru a-l ajuta să câştige războiul. Bardon ar fi trebuit să-i dezvăluie Fuhrerului adresele a alte 98 de loje răspândite pe Terra. Atunci când acesta a refuzat să-l ajute, a fost supus la cele mai mari torturi, a povestit mai târziu Bardon.

Dar germanii nu au fost singurii care au utilizat ritualuri magice în scopuri politice. « Semnul victoriei » englezilor, semnul cu degetele desfăcute, nu a fost cunoscut până în 1940 decât de cei mai mari iniţiaţi mari francmasoni. Când Churchill, francmason de grad mare, se temea, în 1940, ca Anglia să nu fie cuprinsă de semnul magic al lui Hitler, care avea un succes nebun (salutul hitlerist), mentorul său în magie, satanistul Alcister Crowley, l-a sfătuit de a contracara acest pericol prin semnul magic al degetelor desfăcute, cunoscutul semn al victoriei.

SS-ul, numit de asemenea « Ordinul negru » nu era doar un simplu regiment de poliţie ci şi un veritabil ordin religios cu o structură ierarhică. Cine s-ar fi putut gândi că acest brutal partid nazist era un ordin sacru? O asemenea afirmaţie poate să pară ridicolă însă nu este pentru prima oară în istorie când un ordin sacru este responsabil de acte de o atrocitate fără egal. Iezuiţii, dar şi dominicanii care conduceau Inchiziţia în Evul Mediu, sunt unele exemple. “Ordinul negru” era manifestarea concretă a concepţiilor ezoternice şi oculte ale Societăţii Thule.

 

submarin nazist997057088

În interiorul SS-ului se găsea o altă societate secretă, elita, cercul cel mai intim al SS-ului, SS-iştii “Soarele Negru”. Soarele nostru se afla în jurul soarelui negru, adică un mare Soare central, soarele Primordial care este reprezentat, prin crucea cu braţe isoscele. Această cruce a fost desenată pe avioanele şi pe tancurile celui de-al treilea Reich. Templierii, Rose-Croix şi multe alte loje vechi o folosesc încă în aceeaşi optică. Societatea Thule şi cei care au devenit, mai târziu, SS-iştii « Soarele Negru » lucrau în strânsă colaborare nu doar cu colonia tibetană din Berlin, ci şi cu un ordin de magie neagră tibetană. Hitler era în contact permanent cu cel puţin un tibetan cu mănuşi verzi care era desemnat ca « paznicul cheii » şi care ştia unde se găsea intrarea în Agarta (Ariana).

La 25 aprilie 1945, ruşii au descoperit cadavrele a şase tibetani dispuse în cerc într-o pivniţă din Berlin, în mijloc găsindu-se cel al omului cu mănuşi verzi. S-a crezut că era vorba despre o sinucidere colectivă. Dar la 2 mai, după intrarea ruşilor în capitala Germaniei, s-au găsit peste 1000 de bărbaţi morţi care erau, fără nicio îndoială, originari din regiunile himalayene şi luptaseră alături de nemţi. Ce făceau oare aceşti tibetani la mii de kilometri de casa lor în uniforme germane?
Foarte mulţi tineri au fost formaţi de « Soarele negru » în timpul celui de-al treilea Reich, în castelul-fortăreaţă de la Wewelsburg şi trimişi în Tibet pentru a continua acolo de a supravieţui şi a se pregăti să înfrunte marea luptă finală de la sfârşitul secolului 20.

 

harta nazista-5

După spusele lui Bardon, Hitler era membru al unei loje FOGC (ordin francmasonic al centurii de aur), cunoscut, de fapt, ca cea de-a 99-a lojă. În ceea ce priveşte cele 99 de loje, ele există 99 răspândite în lume şi fiecare este compusă din 99 de membri. Fiecare lojă este sub dominarea unui demon şi fiecare membru are un « demon » propriu. Demonul acesta îl ajută să aibă bani şi putere însă, în schimb, sufletul persoanei îi va servi demonului, după moartea sa. În plus, în fiecare an, un membru trebuie sacrificat demonului lojei, în locul său fiind admis alt membru. Membrii celor 99 de loje sunt de asemenea conducători foarte influenţi în economie şi finanţe şi sunt mai prezenţi astăzi ca niciodată. Lojele FOGC, adică cele 99 de loje, sunt extrem de periculoase, se crede. În comparaţie cu ele, satanismul este aproape inofensiv!

Franz Bardon a confirmat faptul că Hitler şi ordinul Thule nu au fost decât un instrument între mâinile unui grup de magie neagră tibetană. Doar cel care cunoaşte asta este în măsură de a înţelege fraza lui Hitler din timpul discursului său de la 30 ianuarie 1945: « Nu este Asia centrală cea care va ieşi victorioasă din acest război ci Europa şi la vârful acesteia naţiunea care, de peste 1500 de ani, s-a dovedit ca puterea predominantă capabilă de a reprezenta Europa contra Estului şi care o va reprezenta de asemenea în viitor: vorbesc de marele nostru Reich german, naţiunea germană! »

Ce s-a întâmplat cu Hitler? După spusele lui Bardon şi Miguel Serranos (fost ambasador chilian în Austria), Hitler ar fi fugit în America de Sud cu ajutorul celor 99 de loje. Se spune chiar că cadavrul care s-a găsit şi a cărui dantură a fost identificată ca fiind falsă de către dentistul Fuhrer-ului a fost plasat acolo de cele 99 de loje. Un ziar german de mare tiraj a publicat la 5 martie 1979 că s-a găsit avionul particular al lui Hitler în junglă în America de Sud.

Joseph Greiner (autorul cărţii Das Ende des Hitler Mythos – Sfârşitul mitului Hitler) a afirmat că Adolf Hitler a decolat cu avionul său la 30 aprilie 1945 de la aeroportul Tempelhof din Berlin. Alţii spun că s-a folosit de maşinăriile zburătoare descoperite de Societatea Vril, pentru a părăsi Germania.

Karl Haushofer, după ce a eşuat în « misiunea » sa, şi-a asasinat mai întâi soţia, la 14 martie 1946 apoi s-a sinucis, după cum jurase în cadrul « Bonetelor galbene ».

A mai existat o altă societate secretă care anunţa venirea unui Mesia arian, Societatea Edelweiss, al cărei membru era Hermann Goring, înalt demnitar nazist, responsabil cu finanţele.Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Hide