dragoste

Ritualuri pentru a găsi dragostea sau să faci să iubeşti pe cineva

Pentru a vă face să vă iubească

În primul rând, desenaţi un cerc pentru a vă asigura că nicio influenţă nedorită nu va veni să vă deranjeze.

Divinaţia, în esenţă, se bazează în general pe indiciile cele mai vagi proprii pentru a oferi un răspuns corect, aşa că nu vă lăsaţi influenţat de sugestia incontrolabilă care operează în afara unui cerc.
Apoi, pregătiţi-vă altarul cu culorile pe care le consideraţi adecvate, să zicem, roşu de dragoste şi roşu pal de prietenie, precum şi contradicţii în alb şi negru care atrag.

Acoperiţi-vă altarul cu o hartă a teritoriului în care sunteţi dispus să călătoriţi pentru a vă găsi dragostea.
Pentru unii, acest lucru poate fi lumea întreagă, pentru alţii, o zonă mai precisă, să zicem un oraş sau o regiune.

Fixaţi colţurile hărţii cu lumânări roşii, înconjuraţi-vă cu mirosuri concepute pentru a reflecta dragostea pe care o doriţi şi deschideţi-vă inima şi mintea pentru inspiraţie.

dragoste

Salcâmul poate fi potrivit pentru această ocazie.

Fabricaţi-vă un ceas plecând de la un cristal asociat cu iubirea sau divinaţia, sau de la un obiect care reprezintă dragostea în ochii dvs.

Păstrându-vă în acelaşi timp obiectivele dvs. în minte, lăsaţi din vârful degetelor ca pendulul să balanseze deasupra hărţii.
O ciocnire uşoară vă va arăta corespondenţa între dorinţa dumneavoastră şi locul unde ar putea fi realizată.

Păstrându-vă în acelaşi timp mintea deschisă şi controlul respiraţiei, împăturiţi harta în două şi repetaţi operaţia, astfel încât pendula să vă indice o zonă mai specifică.

Continuaţi să împăturiţi harta până când aceasta nu mai indică o preferinţă pentru nicio secţiune.
Apoi, în ultima indicaţie veţi găsi dragostea.

În timp ce lumânările se vor consuma, meditaţi asupra ce va reprezenta o deplasare în această regiune pentru dumneavoastră şi asiguraţi-vă că sunteţi sincer dispus să întreprindeţi acest demers.

Un singur comentariu În Ritualuri pentru a găsi dragostea sau să faci să iubeşti pe cineva

  1. Zara spune:

    Mulțumesc domnule pentru vrăjile tale reale. Numele meu este Zara Matteo. Acest lucru este cu adevărat incredibil și nu am experimentat niciodată așa ceva în viața mea. Înainte de a vă cunoaște, domnule, am încercat toate mijloacele probabile pe care le-am putut pentru a-mi aduce soțul înapoi, dar am ajuns să-mi dau seama că nimic nu funcționează pentru mine și că soțul meu a dezvoltat multă ură pentru mine. Am crezut că nu există nicio speranță de a mă reîntâlni cu fostul meu soț. Dar când am citit recenzii bune despre modul în care DR WHITE îi ajută pe ceilalți, am decis să-i trimit un mesaj prin WhatsApp: +17168691327. să încerc și am făcut tot ce mi-a instruit și am avut încredere în el și i-am urmat instrucțiunile, întrucât el m-a garantat în 48 de ore și tocmai atunci fostul meu m-a sunat. Domnule, acum suntem mai fericiți ca niciodată. Totul arată perfect și atât de natural! Vă mulțumesc foarte mult domnule pentru vrăjile dvs. autentice și incontestabile. aici din nou e-mailul său:

    wightmagicmaster@gmail.com

    .com Îl poți și Whatsapp:
    +17168691327 up

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Hide