Simbol raelian

Rael, gurul unei mişcări stranii

Claude Vorilhon, sau Rael, s-a născut în 1946. La 13 decembrie 1973, el a avut o experienţă care i-a marcat destinul. Se găsea la Clermont Ferrand, Puy de la Vache. El povesteşte: Mă găseam pe fundul craterului. Şi deodată am văzut apărând o lumină pâlpâitoare deasupra vulcanului (…). Abia când ea a rămas imobilă la 2 metri deasupra solului, la 20m de mine, am constatat că avea forma unui clopot enorm, înalt de 4m şi cu un diametru de 7m. Avea culoarea metalului argintiu.
Trapa interioară a maşinăriei s-a deschis şi s-a înclinat către sol dezvoltându-se. Văzând că apar două picioare verzi, am fost cuprins de panică. Nu mi-am regăsit sângele rece decât când am zărit o siluetă subţire, de circa 1.20m înălţime! Am văzut faţa acestei fiinţe misterioase. Cu ochii săi scrutători, cu fruntea sa largă, cu barba sa neagră şi cu tenul său măsliniu, avea tipul asiatic. Un fel de halou îi înfăşura faţa(…).

Simbol raelian

Simbol raelian Sursă foto: Wikipedia

Vorilhon a urmat entitatea în interiorul farfuriei zburătoare. La cererea extraterestrului, a venit peste 5 ore la aceeaşi oră în fundul craterului, unde a primit un mesaj lung şi detalii stupefiante despre originile lumilor. I-a întâlnit de nenumărate ori şi a călătorit cu extratereştrii. Într-o zi, un grup de femei-robot foarte seducătoare chiar i-au făcut o baie delicioasă.
Mai târziu, el a creat biserica raeliană şi a instaurat ritualuri. Ea are deschidere spre ambiguitatea sexuală şi îi acceptă fără probleme pe homosexuali şi travestiţi. În 1999, această grupare a purtat o campanie în favoarea consumului de alimente modificate genetic. Se pare că deţine resurse financiare solide şi are mii de adepţi pretutindeni în lume.

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked as *

*

Hide